Redactia.ro
Home » Monden » Cum o chema, de fapt, pe Tina Turner? Puțini fani știau 

Cum o chema, de fapt, pe Tina Turner? Puțini fani știau 

GALERIE FOTO (3) Top 8 cele mai ascultate melodii cântate de Tina Turner

Iată cum o chema, de fapt, pe Tina Turner! Puțini fani știau

Tina Turner a plecat dintre noi, dar va rămâne mereu vie prin amintirile pe care le-a lăsat și prin piesele sale, care vor răsuna mereu la petreceri. Va fi întotdeauna un personaj pe care îl vom studia pentru a descoperi tot mai multe detalii despre viața sa. Unul dintre aceste detalii mai puțin cunoscute este numele ei real. Dacă toată lumea o cunoaște sub numele de scenă Tina Turner, hai să descoperim cum era înscris, de fapt, pe buletin.

Cum o chema, de fapt, pe Tina Turner?

Tina Turner a fost mereu deschisă și îi plăcea să-și lase fanii să o cunoască cu adevărat. Artista care a adus bucurie generațiilor întregi cu muzica sa nu a avut niciodată secrete, dar se pare că există un detaliu despre ea care nu a ajuns la cunoștința multora.

Chiar dacă folosea pseudonimul pe care fanii îl cunosc, se pare că acesta nu era numele ei adevărat în acte. Puțini dintre cei care i-au ascultat muzica știu cum se numea cu adevărat, deoarece niciodată nu s-a prezentat astfel. Anna Mae Bullock era numele său real, dar există o explicație clară pentru schimbarea acestuia.

Numele TURNER provenea, de fapt, de la fostul său soț, Ike Turner. Așa a devenit cunoscută și nu a renunțat la acest nume nici după divorțul de acesta.

„Regina Rock’n Roll” a murit la 83 de ani

Tina, care a devenit celebră în anii 1960 ca solistă a duo-ului Ike & Tina Turner din St. Louis, a murit miercuri, la 83 de ani:

„Tina Turner, „Regina rock’n roll-ului”, a murit liniștită astăzi, la vârsta de 83 de ani, după o boală îndelungată, în casa ei din Kusnacht, lângă Zurich, Elveția”, a declarat un reprezentant într-un comunicat.

„Odată cu ea, lumea pierde o legendă a muzicii și un model de urmat. Tina Turner s-a născut Anna Mae Bullock la 26 noiembrie 1939, în Nutbush, Tennessee, SUA. A devenit celebră la sfârșitul anilor ’60 ca solistă a trupei Ike & Tina Turner Revue, dar mai târziu a cunoscut succesul mondial ca artistă solo”, a continuat acesta.

Cu muzica și vitalitatea ei inepuizabilă, Tina Turner a încântat milioane de fani și a inspirat mulți artiști din generațiile următoare. Hituri globale precum „What’s Love Got To Do With it”, „Private Dancer” și „The Best”, peste 180 de milioane de albume vândute, 12 premii Grammy și peste trei decenii de turnee pe stadioane sold-out în întreaga lume sunt doar o parte din moștenirea ei unică. Va avea loc o ceremonie funerară privată la care vor participa prietenii apropiați și familia.

Vă rugăm să respectați intimitatea familiei sale în aceste momente dificile. Nu se va răspunde la alte solicitări ale presei”, a mai transmis reprezentantul.

Ultimele fotografii cu Tina Turner dezvăluie o imagine fragilă

Înainte de moartea tragică a celebrei legende rock ‘n’ roll, Tina Turner, ultimele sale fotografii publice dezvăluie o imagine fragilă, sugerând că avea nevoie de ajutor pentru a merge. În imagini, Tina era surprinsă stând jos, iar pentru a se deplasa era sprijinită de soțul ei, Erwin Bach și de celebra prezentatoare Oprah Winfrey.

Ultima apariție publică a Tinei Turner a avut loc în noiembrie 2019, cu ocazia premierei spectacolului „Tina – The Tina Turner Musical” din New York City. Deși evenimentul era un moment important în cariera sa, Tina părea să fie afectată de problemele de sănătate și de fragilitatea corpului ei.

În martie 2021, Tina a folosit platforma Twitter pentru a-și exprima entuziasmul față de propriul documentar, însă și în acele imagini se putea observa că avea o înfățișare fragilă. Era surprinsă stând în fața unui televizor cu ecran mare, iar această imagine a stârnit îngrijorare în rândul fanilor săi.

Cu toate că fragilitatea și nevoia de ajutor arătau că starea de sănătate a Tinei Turner se deteriora, aceasta nu a împiedicat-o să rămână iconică în industria muzicală, fiind recunoscută ca „Regina Rock’n’Roll-ului” până în ultima clipă.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: