Redactia.ro
Home » Monden » Cum o chema pe Deea Maxer înainte de căsătoria cu Dinu. Puțini știu ce nume purta 

Cum o chema pe Deea Maxer înainte de căsătoria cu Dinu. Puțini știu ce nume purta 

Cum o chema pe Deea Maxer înainte de căsătoria cu Dinu. Puțini știu ce nume purta 

Deea Maxer, una dintre cele mai cunoscute personalități din showbiz-ul românesc, a fost subiectul multor discuții în ultima perioadă, după ce s-a despărțit de soțul ei, Dinu Maxer, cu care a fost căsătorită mai bine de 18 ani. Cei doi formau unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea mondenă, iar vestea despărțirii lor i-a luat pe mulți prin surprindere. Deși s-a căsătorit cu Dinu Maxer la o vârstă fragedă, Deea și-a creat repede un renume în lumea showbiz-ului, devenind o artistă apreciată și iubită de mulți fani. În tot acest timp, ea nu s-a ferit să împărtășească cu aceștia lucruri din spatele camerelor, care nu erau cunoscute de publicul larg.

Puțini știu ce nume purta Deea Maxer înainte de căsătoria cu Dinu Iată detaliile!

Cum o chema pe Deea Maxer înainte să se căsătorească

Există și un aspect mai puțin cunoscut despre Deea Maxer, și anume cum se numea aceasta înainte de a se căsători cu Dinu Maxer. Surse apropiate de vedetă au dezvăluit că Andreea Burtan este numele pe care aceasta îl avea în buletin înainte de a se căsători, potrivit wowbiz.ro

Deși a divorțat de Dinu Maxer, Deea nu pare să fi renunțat la numele de familie, continuând să folosească numele „Maxer”. Această decizie a stârnit însă curiozitatea fanilor, care s-au întrebat de ce nu își schimbă numele după divorț. Până acum, Deea nu a făcut nicio precizare cu privire la acest subiect.

Astfel, puțini sunt cei care știau cum o chema pe Deea Maxer înainte de a se căsători cu Dinu Maxer. Deși și-au spus „adio” după mai bine de 18 ani de relație, Deea continuă să folosească numele de familie „Maxer”. Ceea ce va decide în privința acestui aspect, rămâne de văzut.

Până acum, artista nu a specificat dacă va continua sau nu să poarte numele fostului ei soț.

Deea Maxer, prima fotografie alături de noul iubit

La scurt timp după divorțul său de Dinu Maxer, Deea Maxer pare să-și fi găsit deja fericirea alături de altă persoană. După ce fostul ei soț și-a făcut publică relația cu Ada, acum a venit rândul Deei să facă același pas.

Deea pare tot mai fericită și nu mai are probleme în a-și expune public relația cu Robert, sugerând astfel că totul merge excelent între ei. Fără să ezite prea mult, artista a făcut un pas important în povestea lor de dragoste și a postat o primă fotografie cu iubitul ei pe rețelele sociale.

Vedeta a trecut cu brio peste divorțul de Dinu Maxer, punând trecutul în spate și încercând să-și refacă viața alături de un alt bărbat. Fără să se mai ascundă, Deea s-a afișat public alături de cel care i-a cucerit inima. Mai mult, fosta soție a lui Dinu a confirmat suspiciunile și a declarat pentru Cancan:

„Da, este iubitul meu. Altfel nu aș fi postat acea fotografie.”

Deea Maxer l-a prezentat deja pe noul ei partener copiilor săi

Recent, tânăra mamă a publicat mai multe fotografii de la un eveniment familial, unde se poate observa cât de bine se înțeleg toți. Alături de fotografia postată, Deea Maxer a ales să folosească o melodie cu versurile: „Nimic nu e întâmplător.”

Fetița brunetei a fost prezentă, alături de Robert, la acest eveniment. Prin aceasta, dansatoarea de belly dance a sugerat urmăritorilor săi că bărbatul are o relație frumoasă de prietenie și cu fiica ei.

În plus, după ce au părăsit evenimentul, Deea a surprins un moment emoționant. Robert, aflându-se pe motocicletă, s-a apropiat de geamul mașinii în care se afla fiica vedetei. În acel moment, cei doi au interacționat, făcând fiecare o inimioară către celălalt, dovedind astfel că există o conexiune specială între ei.

Relația Deei Maxer cu noul ei iubit pare să meargă în direcția cea bună, iar Deea nu se mai sfiește să-și arate iubirea și fericirea în public. După divorțul dureros, Deea a găsit curajul și încrederea de a-și reconstrui viața alături de o altă persoană, iar aceasta este o veste bună pentru toți fanii săi care o urmăresc și o susțin în fiecare pas pe care îl face.

Sursa foto: Instagram
Sursa foto: Instagram

 

Sursa foto: colaj ego.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: