Redactia.ro
Home » Monden » Cum o va anunța Oana Roman pe fiica ei despre despărțirea de tăticul ei. Au pus punct definitiv: „Încerc să nu o implic pe Isa”

Cum o va anunța Oana Roman pe fiica ei despre despărțirea de tăticul ei. Au pus punct definitiv: „Încerc să nu o implic pe Isa”

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat în urmă cu un an, însă au hotărât să-și mai dea o șansă, dar fără succes. Oana a aunțat că relația ia punct definitiv deoarece nu merg în aceeași direcție. Iată cum are de gând vedeta să gestioneze relația cu fiica ei în urma despărțirii.

Oana Roman: „Încerc să nu o implic pe Isa”

Oana Roman a explicat presei de ce a pus punct relației pe care o avea cu Marius Elisei, tatăl fetiței ei, Isabela, dar și cum încearcă să nu o implice pe cea mică:

„Divorțul s-a pronunțat acum un an și ceva, deci noi oricum suntem divorțați în acte din februarie 2021. Lucrurile nu merg în direcția în care eu îmi doresc ca ele să meargă. Orice ar fi ne vom ocupa de magazin, de site în continuare, pentru că este o sursă de venit importantă pentru familia noastră și care nu are legătură până la urmă cu ce relații avem noi. În rest, nu știu ce va fi, vom vedea. Eu încerc să nu o implic pe Isa, dar evident că trebuie să am niște discuții cu ea legate de lucrul acesta, fără îndoială”, a declarat Oana Roman pentru cei de la „WOWbiz.ro”.

Ce a declarat Marius Elisei despre decizia Oanei Roman

Marius Elisei a afirmat în mod public că nu îl interesează declarațiile Oanei din presă și că pentru el cea mai importantă este fiica lor, Isabela.

„Sunt foarte discret când vine vorba de viața mea personală și prefer să fiu criticat decât să spun adevărul. Nu vreau să vorbesc despre acest subiect și nu ma interesează ce declarații face Oana.

Pentru mine, în acest moment, cea mai importantă este fiica mea, Isabela.

Dacă vreodată se va întâmpla ceva, o las pe Oana să vorbească. Eu prefer să-mi văd de treaba mea”, a declarat Marius Elisei pentru Spectacola.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: