Redactia.ro
Home » Știri » Cum păstrezi bradul de Crăciun verde mai mult timp. Câteva sfaturi simple

Cum păstrezi bradul de Crăciun verde mai mult timp. Câteva sfaturi simple

Cum păstrezi bradul de Crăciun verde mai mult timp. Câteva sfaturi

Iată câteva trucuri care te pot ajuta să păstrezi bradul natural de Crăciun verde mai mult timp, astfel că poate rezista câteva săptămâni la rând. Câteva sfaturi utile și ușor de pus în practică pentru cei care își doresc să aibă în casă un brad natural mai rezistent.

Cum păstrezi bradul de Crăciun verde mai mult timp. Câteva sfaturi simple

Brad natural sau brad artificial? Aceasta e marea întrebare în perioada sărbătorilor de iarnă.

Sunt foarte mulți care iubesc să aibă un brad natural în casă de Crăciun, să îl decoreze și să îl admire împodobit cu luminițe cu o cană fierbinte de vin roșu în mână, sub o pătură călduroasă. Ideal, nu-i așa?

Pentru iubitorii de brad natural există mai multe sfaturi astfel încât să rămână verde mai mult timp și să se poată bucura de mirosul lor aparte. Iată câteva sfaturi.

Specialiștii susțin că brazii naturali pot fi păstrați un timp mai lung în locuință dacă sunt ținuți cât mai departe de sursele de căldură, șeminee, sobe sau calorifere, de pildă. Sursele de căldure fac brazii naturali să se usuce mai repede. Trebuie să fiți atenți și la luminițele care îi împodobesc, deoarece degajă căldură. Nu e o idee bună nici să îi încărcați până la refuz cu diverse ornamente.

Un alt sfat ar fi să evităm să punem pomul în apropierea fructelor. În acest fel, bananele accelerează coacerea altor fructe, inclusiv a brazilor. Totodată, poți pune la baza bradului un cartof ca să își extragă nutrienții de care are nevoie.

E important și să îl alegem corect încă de la început. Astfel, brazii mai ușori trebuie evitați pentru că nu sunt sănătoși. Trebuie să fim atenți, totuși, și la tulpina, dar şi la crengi – ele trebuie să fie uşor lipicioase.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: