Redactia.ro
Home » Știri » Cum poți beneficia de lucruri gratuite dacă votezi duminică, 9 iunie 2024. Trebuie doar să arăți bultinul cu mențiunea „VOTAT” si te vei bucura de oferte

Cum poți beneficia de lucruri gratuite dacă votezi duminică, 9 iunie 2024. Trebuie doar să arăți bultinul cu mențiunea „VOTAT” si te vei bucura de oferte

O tânără de 28 de ani a atras atenția celor prezenți la secția de votare

În ziua de duminică, 9 iunie 2024, vor avea loc alegerile locale și europarlamentare. Aceasta este o oportunitate nu doar de a-ți exercita dreptul civic, dar și de a beneficia de diverse lucruri gratuite, oferite ca stimulent pentru participarea la vot. Iată cum poți profita de aceste oferte.

Alegerile locale și europarlamentare din 2024

Alegerile locale îți permit să votezi primarul localității tale, în timp ce alegerile europarlamentare sunt pentru a alege politicienii care vor reprezenta România în Parlamentul European. Pentru a încuraja participarea la vot, unele locații din țară au inițiat diverse campanii care recompensează votanții.

Una dintre cele mai populare librării din România, Cărturești, a lansat o campanie specială pentru ziua alegerilor. Dacă vei merge la vot și vei prezenta dovada că ai votat, vei putea primi o carte gratuită. Această dovadă este reprezentată de mențiunea „VOTAT 2024” pe spatele buletinului de identitate.

Cărțile care vor fi oferite gratuit fac parte dintr-o selecție prestabilită de către librărie. Pentru a beneficia de această ofertă, trebuie să te prezinți fizic în una dintre cele 47 de librării Cărturești de pe teritoriul țării.

„Faci alegeri în fiecare zi, dar duminică, 9 iunie, alegi cine te reprezintă în Parlamentul European și la Primărie! Arată buletinul cu mențiunea VOTAT 2024 la casa de marcat din orice librarie Cărturești, iar gestul tău civic va fi însoțit de o carte pe care o vei primi din partea noastră. Clienții care prezintă dovada votului pot să aleagă o carte sau o revistă dintr-o selecție prestabilită. Ofertă valabilă pe data de 9 iunie, exclusiv în librăriile fizice, în limita stocului disponibil.”, au transmis cei de la librăria Cărturești.

Cum funcționează procesul de vot

Pentru alegerile locale, se poate vota doar în municipiul, orașul sau comuna de care aparții și unde există un candidat pentru fotoliul de primar. Pentru alegerile europarlamentare, votul se poate exprima din orice zonă a țării și chiar din afara ei, oferind o flexibilitate mai mare alegătorilor.

În afară de campania Cărturești, este posibil ca și alte afaceri locale sau organizații să ofere diverse stimulente pentru cei care își exercită dreptul la vot. Este recomandat să verifici anunțurile locale și să profiți de aceste oportunități.

De ce este important să votezi

Exercitarea dreptului de vot este esențială pentru funcționarea unei democrații sănătoase. Fiecare vot contează și contribuie la formarea viitorului comunității locale și al întregii țări. Prin participarea la alegeri, nu doar că îți îndeplinești o datorie civică, dar poți și să beneficiezi de diverse avantaje, cum ar fi ofertele speciale de la librării sau alte afaceri locale.

Asigură-te că ai toate documentele necesare pentru a vota, inclusiv buletinul de identitate. Informează-te despre candidații și programele lor pentru a putea face o alegere informată. După ce ai votat, nu uita să verifici ofertele disponibile în zona ta și să profiți de ele.

Duminică, 9 iunie 2024, este o zi importantă pentru România, având loc alegerile locale și europarlamentare. În afară de îndeplinirea unei datorii civice, alegătorii pot beneficia și de diverse oferte speciale, cum ar fi cărți gratuite de la librăria Cărturești. Asigură-te că votezi și profită de aceste beneficii!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: