Redactia.ro
Home » Știri » Cum poți bloca rapid și ușor reclamele care rulează pe Youtube

Cum poți bloca rapid și ușor reclamele care rulează pe Youtube

Sigur v-au enervat cel puțin o dată reclamele de pe Youtube atunci când ascultați muzică sau când urmăreați un vlog sau o emisiune. O modalitate sigură de a evita reclamele YouTube este utilizarea unei aplicații bune de blocare a reclamelor (pentru dispozitivele mobile) sau a unei extensii pentru browserul web (pentru laptop). Iată cum poți reuși să blochezi reclamele.

Aplicație pentru blocarea reclamelor pe Youtube

Există aplicații care blochează reclamele nu numai pe YouTube, ci și pe alte site-uri web. Un blocant de reclame eficient vă poate ajuta să eliminați reclamele pop-up, bannerele, redirecționările și urmăritorii de reclame care vă arată promoții pe baza comportamentului dvs. online din trecut.
Rețineți că nu toate blocantele de reclame elimină reclamele de pe YouTube. Pentru a bloca reclamele YouTube cu un blocant de reclame, procedați după cum urmează:
1.Alegeți blocajul de reclame care se potrivește nevoilor dvs.
2.Creați un cont și alegeți planul de abonament
3.Activați blocajul de reclame pe dispozitivul mobil sau în browserul dvs. De exemplu, în Safari pe iOS, va trebui să lansezi Setări, să derulezi în jos și să atingi Safari > General > Blocanți de conținut, apoi să activezi comutatorul de lângă blocajul de reclame.

Cum poți bloca reclamele pe Youtube fără să folosești o aplicație

Cei de pe Reddit au descoperit o modalitate simplă de a elimina reclamele din videoclipurile YouTube prin adăugarea unui punct la numele de domeniu.
Trucul – semnalat pentru prima dată pe Reddit și ulterior de Android Police – implică simpla plasare a unui punct (sau a unui punct final) după .com în URL-ul videoclipului pe care îl urmăriți. Acest lucru pare să elimine toate reclamele pre-roll, reclamele care ar putea apărea la jumătatea videoclipului și suprapunerile publicitare.
Se pare că trucul funcționează doar în anumite browsere. În testele mele, a funcționat în Google Chrome atât pe desktop Mac, cât și pe mobil Android, precum și în browserele bazate pe Chromium, cum ar fi noua versiune de Microsoft Edge și Safari, care nu este bazat pe Chromium. Cu toate acestea, a eșuat în Firefox, unde inserarea punctului m-a readus pur și simplu la pagina de pornire YouTube.
Trebuie spus că există modalități mai simple de a bloca reclamele YouTube în browserele web. Plugin-uri precum Enhancer for YouTube, de exemplu, vă permit să eliminați reclamele cu un simplu clic pe o pictogramă, precum și să efectuați alte trucuri utile, cum ar fi modificarea vitezei de redare sau redimensionarea ferestrei video.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: