Redactia.ro
Home » Știri » Cum poți economisi bani. Superstiția bizară spusă de Baba Vanga

Cum poți economisi bani. Superstiția bizară spusă de Baba Vanga

Cum poți economisi bani.

Cum poți economisi bani. Clarvăzătoarea Baba Vanga a spus care este secretul pentru a avea bani. Aceasta a prevestit multe din cazuri și a lăsat o rugăciune și un ritual extrem de ciudat care să aducă sporul în casă.

Cum poți economisi bani. Superstiția bizară spusă de Baba Vanga

Baba Vanga este una dintre personajele cel mai des mentionate atunci când vine vorba de profetii. Numele ei este legat de eveniment precum 11 septembrie și războiul din Siria. Baba Vanga, înainte de a muri, a lăsat omenirii previziuni care s-ar putea adeveri până în anul 3797. Dacă vrei să economisești bani, Baba Vanga vine în ajutorul tău. Prezicătoare susține că trebuie să legi o pungă roșie de conductele de apă și să îi faci nouă noduri. Mai mult, toate cheltuielile trebuie ținute intr-un caiet cu copertă roșie, această culoare atrăgând succes și bani. Mai mult, trebuie să plantezi busuioc într-un ghiveci roșu, în colțul din stânga al casei. Ulterior, trebuie să pui patru lumânări albastre pe o masă și o panglică aurie sau galbenă la o cutie în care ai bani cash sau pe card. Baba Vanga a lăsat o rugăciune către Dumnezeu, care te poate ajuta.

Înger strălucitor, uită-te din ceruri la noi. Mă înclin în fața purității tale și te rog. Ajută-mă să fac bani și să reușesc, nu pentru lucruri rău intenționate, ci pentru ca viața mea să fie calmă și măsurata, sigură și liniștită. Înger strălucitor, ajutorul tău este important pentru mine la fel ca soarele pentru o zi senină. Din ajutorul tău depinde destinul meu.În numele Lui Dumnezeu, trimite-mi noroc.În numele Tatălui și al Fiului și al Duhului Sfânt, Amin”.

Cine a fost Baba Vanga

Baba Vanga, pe numele ei real Vangelia Pandeva Dimitrova, s-a născut la Strumica, un sat aflat la poalele unor munti vulcanici din fostul Imperiu Otoman. Ea a murit în 1996, la 85 de ani și a fost numită Nostradamus din Balcani. Baba Vanga a dus o viață normală până la vârsta de 12 ani, când și-a pierdut vederea in mod misterios intr-o furtună, care a fost descrisă drept o tornadă. Copila ar fi fost atunci luată pe sus și izbită de pământ de un curent puternic. Familia ei a găsit-o aproape moartă după câteva zile, iar ochii ei erau răniți și inchisi dde un strat gros de mizerie si praf.

Ce profeţii a făcut Baba Vanga

De-a lungul anilor s-a spus că profețiile făcute de Baba Vanga au avut o rată de succes de 85%. Iată câteva dintre ele

  • Naşterea ISIS şi puterea pe care o are grupul terrorist.
  • Atacurile cu gaz din Siria. Înainte de a muri, ea a spus că “musulmanii din Siria vor folosi arme chimice împotriva europenilor”. Se crede că se referea de fapt la gazul chimic pe care Assad l-ar fi folosit împotriva sirienilor.
  • În 1989, ea a spus că “americanii vor cădea sub atacul unor păsări de oţel şi sângele nevinovaţilor va fi vărsat”. Mulţi cred că asta este despre atacurile de la 11 Septembrie din 2001.
  • A prezis că cel de-al 44-lea preşedintele al SUA va fi negru, dar a mai spus că el sau ea va fi ultimul lider al Americii, ceea ce nu s-a întâmplat.
  • Se crede că a prezis Brexit-ul, dar a mai spus că “Europa va încete să mai existe în 2017”, ceea ce nu s-a adeverit.
  • A prezis un Al Treilea Război Mondial: cu puţin timp înaintea morţii sale, ea a spus “nu doar că Rusia va supravieţui, dar va domina lumea”.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: