Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum poți scăpa de insectele dăunătoare de pe varză cu bicarbonat de sodiu. Truc extrem de util!

Cum poți scăpa de insectele dăunătoare de pe varză cu bicarbonat de sodiu. Truc extrem de util!

Cum poți scăpa de insectele dăunătoare de pe varză cu bicarbonat de sodiu

Cum poți scăpa de insectele dăunătoare de pe varză cu bicarbonat de sodiu. Există un ingredient secret care poate să fie folosit pentru a obține cea mai bună varză. A sosit sezonul în care fiecare gospodar așteaptă să își vadă recolta din grădină. Până atunci, aceștia trebuie să aibă grijă să o ferească de insectele dăunătoare.

Cum poți scăpa de insectele dăunătoare de pe varză cu bicarbonat de sodiu. Truc extrem de util

A sosit sezonul în care fiecare gospodar așteaptă să își vadă recolta din grădină, dar până la a culege roadele mai este destul timp. Atunci când ne dorim ca recolta noastră să nu fie invadată de insecte dăunătoare, căutăm cu orice preț o modalitate. Ei bine, trebuie să știi că există un ingredient pe care îl are orice persoană în casă, care te ajută să scapi de insecte. Bicarbonatul de sodiu este folosit în domeniul astronomic, la beauty, curățenie dar și în grădină. Mulți paraziti urăsc bicarbonatul de sodiu, iar prin împrăștierea de bicarbonatului de sodiu în grădină. Nu doar omizile sau insectele pot fi combătute cu ajutorul bicarbonatului de sodiu, dar și furnicile. Știm cât de enervante sunt atunci când acestea intră în casă peste tot și îți invadează bucătăria.

Tot ce trebuie să faci este să amesteci două linguri dde bicarbonat de sodiu cu o lingură de ulei de măsline sau de floarea soarelui și cu 4 litri de apă, în care mai adaugi 3-4 picături de săpun lichid ecologic. Se amestecă foarte bine soluția și se pune totul într-un recipient cu pulverizator. Următorul pas este să pulverizezi această soluție pe plante o dată la trei zile, pentru a ține la depărtare insectele dăunătoare. Dacă ai probleme cu furnicile, atunci bicarbonatul te va ajuta din nou. Ai nevoie de 5 linguri de bicarbonat de sodiu, 5 lingurite de zahăr pudră și o linguriță de apă. Furnicile vor fi atrase de zahăr și vor mânca, dar bicarbonatul de sodiu le va fi fatal. Soluția trebuie pusă într-un recipient cu pulverizator.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: