Redactia.ro
Home » Știri » Cum răspunde Kate Middleton zvonurilor privind infidelitatea prințului William. Un expert regal a scos totul la lumină

Cum răspunde Kate Middleton zvonurilor privind infidelitatea prințului William. Un expert regal a scos totul la lumină

kate si william

Care este adevărul despre relația dintre Kate Middleton și soțul ei, prințul William. Un expert în limbajul non-verbal a interpretat gesturile dintre ducii de Cornwall în contextul în care presa britanică speculează că prințul William ar avea o amantă despre care Kate știe adevărul, dar pe care o tolerează.

Care este relația dintre Kate și William după ce în presă au apărut zvonuri privind infidelitatea prințului

După ceremonia de decernare a premiilor BAFTA, prințul și prințesa de Wales au devenit subiect de discuție în presa britanică datorită limbajului lor non-verbal, care a dezvăluit multe despre starea actuală a căsniciei lor, mai ales în contextul scandalului legat de presupusa aventură a Prințului William cu Rose Hanbury. În încercarea de a schimba percepția publică asupra relației lor considerată formală și rece, Kate Middleton și prințul William au apelat la gesturi mai puțin obișnuite.

„Kate și William par mult mai puțin inhibați, acum că au avansat în ierarhia regală. Bătaia pe spate dată de Kate aseară a arătat, de asemenea, unde ar putea fi o parte din puterea din spatele scenei. Cuplul părea total relaxat și deschis, pregătit să farmece pe covorul roșu”, a declarat expertul în limbaj non-verbal, la o seară după decernarea premiilor BAFTA.

Judi James a observat că Kate și William au utilizat mai mult contactul vizual decât de obicei și că au crescut numărul atingerilor între ei, pentru a crea impresia unui flirt. Acest comportament sugerează o abordare mai deschisă și afectuoasă a relației lor, care ar putea ajuta la combaterea imaginii reci pe care Meghan și Harry au prezentat-o în serialul lor de pe Netflix, care a creat o adevărată isterie la nivel mondial.

Prințul William a petrecut Ziua Îndrăgostiților cu altă femeie

Conform analizei expertului în limbajul trupului, atitudinea jucăușă a cuplului regal William și Kate ar putea fi un răspuns la afirmațiile făcute de fratele lui William, Harry, cu privire la faptul că bărbații din familie se căsătoresc cu femei care nu ies din timparul impus de Casa Regală a Marii Britanii.

Kate Middleton se străduiește să combată zvonurile despre o posibilă aventură între soțul ei, prințul William, și Rose Hanbury. Limbajul  corporal sugerează o conexiune puternică între William și Hanbury, iar tabloidele din Marea Britanie continuă să lanseze zvonuri despre o posibilă relație dintre cei doi. În plus, pe 14 februarie, William a fost văzut luând masa cu Hanbury în loc să petreacă Ziua Îndrăgostiților cu Kate Middleton, gest care nu a făcut decât să pună paie pe foc și să amplifice și mai mult zvonurile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: