Redactia.ro
Home » Știri » Cum reacționează Ion Țiriac când i se strică o mașină de colecție

Cum reacționează Ion Țiriac când i se strică o mașină de colecție

Cum reacționează Ion Țiriac când i se strică o mașină de colecție

Ion Țiriac a dezvăluit cum reacționează atunci când i se strică o mașină de lux, de colecție. Colecția miliardarului numără între 350-400 de automobile. Iată ce face Țiriac atunci când primește vestea că unul dintre ele nu mai funcționează așa cum trebuie!

Cum reacționează Ion Țiriac când i se strică o mașină de colecție

Țiriac Collection numără între între 350-400 de automobile, conform declarațiilor făcute de însuși Ion Țiriac, în exclusivitate pentru PRO ARENA. Evident, nu se pune problema că nu își permite să le întrețină pe toate. Toate sunt funcționale sau ar trebui să fie întotdeauna funcționale, altfel nu e bine. Fostul tenismen a declarat în „Interviul de 10” că reacțiile lui sunt puternice în momentul în care află că un automobil întâmpină defecțiuni de operare, conform sport.ro.

„Am oarecum pretenția că tot ce este aici este absolut funcțional! Din când în când, nu mai pornește câte una și atunci înnebunesc! Dau afară mecanicul, mă bag pe sub ea, în sfârșit! Tot ce este aici e absolut funcțional și mă gândesc: De ce dracu’ m-am apucat eu la vârsta pe care o am acum sau o aveam acum 10 ani să fac o asemenea treabă?”, a spus Ion Țiriac în exclusivitate pentru PRO ARENA.

Țiriac a spus și cum și-a ales aceste automobile de-a lungul vremii. A început „cu una, cu două, cu nouă” și a ajuns la câteva sute.

„Nu am fost un mare selecționer la treaba asta. Să iau mașina asta pentru că își dublează prețul în doi ani… Îmi plăcea sau nu îmi plăcea. Că era veche sau că era nouă. Ce vezi în jur este un rezultat al acelei plăceri, veche, sau nouă, sau mijlocie. Îmi plăcea sau nu-mi plăcea”.

„(…) Câte sunt, nici nu mai știm, care sunt niște vechituri sau niște entități noi, care se fac în serii limitate și care, bineînțeles, valorează ceva mai mult decât dacă ai găsi-o pe stradă” a dezvăluit Ion Țiriac, în „Interviul de 10”, difuzat la PRO ARENA.

Cum reacționează Ion Țiriac când i se strică o mașină de colecție
Foto: Youtube/
SPORT.RO (captură foto – colaj Redacția)
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: