Redactia.ro
Home » Știri » Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la vizita preşedintelui României din Emiratele Arabe Unite. A fost o mare surpriză şi pentru şeici (VIDEO şi FOTO)

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la vizita preşedintelui României din Emiratele Arabe Unite. A fost o mare surpriză şi pentru şeici (VIDEO şi FOTO)

GALERIE FOTO (2)

Klaus Iohannis se află acum într-o vizită oficială în Emiratele Arabe Unite, la inițiativa președintelui Emiratelor Arabe Unite, şeicul Mohamed bin Zayed Al-Nahyan.

Şeful statului român este însoţit de soţia sa, Carmen Iohannis.

Soţia preşedintelui a îmbrăcat o rochie albastră

Administrația Prezidențială a publicat mai multe imagini de la acest eveniment. Am aflat astfel cum a ales să se îmbrace și Carmen Iohannis pentru o astfel de vizită. Soția președintelui Iohannis a optat pentru o rochie albastră, alături de o eșarfă, aceeași nuanță.

De asemenea, Carmen Iohannis și-a ținut părul desfăcut. Soţia şefului de stat din România a optat în același timp și pentru o pereche de ochelari de soare. În imagini se mai observă și alte femei, unele dintre ele fiind acoperite total, din cap până în picioare.

Alte persoane au optat pentru o ținută mult mai lejeră, la fel ca Prima Doamnă a României. Menționăm că recent, președintele Iohannis și soția sa au efectuat o vizită și în Singapore. Și de acolo au fost făcute publice câteva imagini.

Prima vizită de acest nivel din ultimii 20 de ani

Vizita oficială a lui Klaus Ioannis în Emiratele Arabe Unite este prima de acest nivel din ultimii 20 de ani. Șeful statului român urmează să poarte o serie de consultări oficiale cu omologul său arab, președintele Mohamed bin Zayed Al-Nahyan.

Cu prilejul consultărilor oficiale, Președintele Klaus Iohannis și Președintele Mohamed bin Zayed Al-Nahyan vor evalua posibilitățile concrete de a dinamiza și consolida aspectele sectoriale ale cooperării bilaterale, în domenii de importanță majoră pentru cele două state, respectiv economic, comercial, energie, IT&C, securitate cibernetică, agricultură și securitate alimentară, educație, mediu, situații de urgență etc.

Cooperarea pe linia combaterii schimbărilor climatice va fi un subiect aparte pe agenda discuțiilor, având în vedere prioritățile Președintelui României în acest domeniu și rolul Emiratelor Arabe Unite de gazdă a viitoarei Conferințe a Părților pe tema schimbărilor climatice (COP28)”, a transmis Administrația Predențială.

Cei doi oficiali discută și despre războiul din Ucraina, dar și despre evoluțiile din Orientul Mijlociu. De asemenea, schimbările climatice și securitatea energetică sunt și ele pe listă. Se va mai discuta de asemenea și despre dezvoltarea durabilă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: