Redactia.ro
Home » Monden » Carmen Iohannis, așa cum n-ai mai văzut-o niciodată! Unde a fost surprinsă și ce haine a ales să poarte FOTO

Carmen Iohannis, așa cum n-ai mai văzut-o niciodată! Unde a fost surprinsă și ce haine a ales să poarte FOTO

Carmen Iohannis, așa cum n-ai mai văzut-o niciodată! Unde a fost surprinsă și ce haine a ales să poarte FOTO

Carmen Iohannis, așa cum n-ai mai văzut-o niciodată! Iată unde a fost surprinsă și ce haine a ales să poarte!

Carmen Iohannis, așa cum n-ai mai văzut-o niciodată

Soția președintelui României a fost surprinsă într-un cadru mai puțin întâlnit. Aceasta se înconjoară întotdeauna cu elevii ei, cei care îi aduc mereu un zâmbet pe față! Mulți s-au întrebat de ce mai predă Carmen Iohhanis, iar răspunsul este vizibil în următoarele imagini!

Carmen Iohannis s-a implicat zilele acestea într-o activitate care îi ajută pe elevii ei să se dezvolte din punct de vedere artistic. Aceasta a fost prezentă la un curs de pictură, în cadrul unei organizații de la Sibiu. Nu a durat mult timp, iar în mediul online au apărut fotografii cu soția președintelui României de la cursul de artă. Aceasta este surprinsă în poze într-o ținută lejeră, având un zâmbet profund alături de elevii ei. Reprezentanții organizației aleasă de Carmen Iohannis pentru cursul de artă unde a fost cu elevii să picteze și-au exprimat recunoștința față de aceasta:

„Ne bucurăm de prezenţa Primei Doamne Carmen Iohannis, care, împreună cu elevii clasei a IX-a de la Colegiul National Gheorghe Lazăr din Sibiu, a ales să participe la atelier de „art and fun”, pictându-l pe Little Prince”, au scris reprezentanții proiectului „Art & Fun” pe pagina de Facebook.

Carmen Iohannis a ales să poarte un tricou roșu deschis, imprimat cu mesajul „J’ai rêvé d’amour”/„Am visat la dragoste” și o pereche de blugi negri, simpli. În picioare, soția șefului de stat a purtat o pereche de adidași sport.

Ce salariu au Klaus Iohannis și soția lui

Iohannis încasează lunar 178.391 lei, față de anul trecut când avea  179.735 lei. Carmen Iohannis, profesoară de limba engleză încasează în 2021 salariul de  44.816 lei,  în timp ce anul trecut avea  suma de 43.450 lei. Soția acestuia câștigă ca și profesoară de engleză nu mai mult de 3.735 de lei pe lună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: