Redactia.ro
Home » Monden » Cum s-a îndrăgostit Gina Pistol de Smiley. De ce și-au ținut inițial relația secretă

Cum s-a îndrăgostit Gina Pistol de Smiley. De ce și-au ținut inițial relația secretă

Cum s-a îndrăgostit Gina Pistol de Smiley. De ce și-au ținut inițial relația secretă

Cu siguranță, Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din România. S-a vorbit și s-a speculat mult despre relația dintre cei doi. Smiley și Gina Pistol sunt acum doi părinți fericiți. Cum s-au îndrăgostit unul de celălalt.

Gina Pistol și Smiley, unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz

Gina Pistol și Smiley au fost invitați la podcast, la #searadupa, Gina Pistol a povestit care a fost momentul când a încetat să-l mai privească pe Smiley doar ca pe un artist.

Smiley și Gina Pistol, relație amoroasă secretă

Inițial, Smiley și Gina Pistol au vrurt să țină relația lor amoroasă secretă și nu au dorit să dezavăluie că se iubesc nebunește. Ulterior s-a aflat că formează un cuplu, dar au încercat să facă tot posibilul pentru a ține relația lor departe de ochii curioșilor.

Gina Pistol a povestit cum s-a îndrăgostit de Smiley

„Eu ascultam muzica lui și îmi plăcea, dar nu l-am privit niciodată ca pe un bărbat ca să zic: <<Mamă, ce partidă bună>>. El era într-o relație, iar pentru mine bărbații care sunt într-o relație nu există, îl vedeam doar ca pe un artist. Și eram și eu singură și el singur (n.r. atunci când l-a văzut la eveniment) și mă uitam la el și a fost un moment în care m-am gândit: <<Mamă, ce mișto e tipul ăsta>>. Ai simțit?”, a povestit Gina.

Smiley a reacționat imediat: „Ce-i drept, îmi aduc și eu aminte evenimentul. Era o chestie de revistă. În general nu prea particip la evenimentele astea, dar rar, când mai particip, se mai întâmplă chestii de-astea”, a spus Smiley.

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima oară pe 9 martie 2021. Fiica lor se numește Josephine Ana, iar cei doi sunt extrem de atenți cu pozele postate pe rețelele sociale. Ambii preferă să fie discreți când vine vorba de afișarea bebelușului în spațiul public.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: