Redactia.ro
Home » Monden » Cum s-a îndrăgostit Gina Pistol de Smiley. Vedeta a dat cărțile pe față!

Cum s-a îndrăgostit Gina Pistol de Smiley. Vedeta a dat cărțile pe față!

Cum s-a îndrăgostit Gina Pistol de Smiley.

Cum s-a îndrăgostit Gina Pistol de Smiley. Prezentatoarea tv trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Smiley și Gina au devenit părinți pentru prima oară, iar acum contează fiecare moment petrecut alături de micuța Josephine. Cu toate astea, puțini știu cum a început povestea de dragoste între Gina și artist. Recent, blondina a dat cărțile pe față și a povestit cum a ajuns să se îndrăgostească de artist.

Cum s-a îndrăgostit Gina Pistol de Smiley. Vedeta a dat cărțile pe față!

Cum s-a îndrăgostit Gina Pistol de Smiley. Gina și Smiley formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună o fetiță minunată care le-a schimbat complet viața. Cei doi și-au ținut relația secretă mult timp, preferând să-și trăiască dragostea departe de lumina reflectoarelor. Smiley are un podcast pe Youtube, iar printre invitații săi s-a numărat și iubita sa, Gina Pistol, care a făcut declarații surprinzătoare. Blondina a dezvăluit cum s-a îndrăgostit de celebrul artist. „Când te-am observat eu pe tine, când te-am văzut „altfel”. Că tu pentru mine erai Smiley şi atât. Un băiat simpatic, îmi plăcea muzica ta şi ţin minte că în urmă cu câţiva ani eram la un eveniment şi urma să cânţi tu, eu eram singură şi cred că şi tu erai singur atunci. Eu nu observ băieţii/bărbaţii care sunt într-o relaţie, pentru mine nu există. Dar atunci parcă erai singur…”, i-a spus Gina iubitului ei.

Mai mult, vedeta a spus că Smiley i-a atras atenția în momentul în care artistul cânta pe scenă melodia „Love is for free”.„Erai pe scenă şi cântai „Love is for free” şi chiar mă uitam la tine aşa şi zic „Chiar e drăguţ băiatul ăsta”. Şi pe urmă tot te mai vedeam… ştii că veneam la „Vocea României” sunt consumatoare de muzică bună şi îmi plăcea foarte mult, veneam în public şi mă uitam aşa la tine.”, a mai spus Gina.

Cum a aflat Gina că este însărcinată

În podcast-ul său, Smiley și Gina au vorbit despre fiica lor, dar și despre modul în care blondina și-a dat seama că este însărcinată. Potrivit acesteia, se afla la filmări când se simțea irascibilă și nu suporta niciun miros în jurul ei. „Tin minte că ți-am spus în acea seară să nu adormi că vreau să-ți zic ceva. Am făcut dimineață un test și creddeam că nu am făcut nimic bine. Eram cu testul pozitiv în mână și nu îmi venea să cred că sunt însărcinată. Nu-mi venea să cred! Imi era și frică să mă bucur„, a spus Josephine.

Vedeta a lăsat deoparte viața profesională, cel puțin pentru o perioadă, pentru a se axa pe creșterea fiicei sale. Gina Pistol nu vrea să piardă niciun moment din viața fiicei sale, mai ales acum, când se află în primele luni de viață. Prezentatoarea de la Antena 1 a fost întrebată de ce l-a ales pe Smiley să fie tatăl copilului ei. „Eram întrebată des când fac un copil. Ba aveam proiecte, iar atunci când ai un copil trebuie să fii prezent mult timp în viața copilului. Mă uitam la persoana de lângă mine și simțeam că nu e ce trebuie pentru mine. APoi, ai apărut tu și eu ca fire sunt un om care nu are răbdare, iar tu pentru mine ai fost ca o lecție. Erau momente în care simțeam că imi pierd rabdarea, dar cineva, în interiorul meu îmi spunea să mai am puțină răbdare”, a raspuns Gina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: