Redactia.ro
Home » TV » Cum s-a schimbat viața Selmei Blair după diagnosticul de scleroză multiplă

Cum s-a schimbat viața Selmei Blair după diagnosticul de scleroză multiplă

GALERIE FOTO (4)

A trecut un an de când starul hollywoodian anunța că a fost diagnosticată cu scleroză multiplă și că se simte ușurată. Ușurată că a găsit cauza tuturor lucrurilor absurde care se întâmplau cu ea de mai mulți ani.  Iată cum a fost viața Selmei Blair în ultimele luni!

Cum s-a schimbat viața Selmei Blair

Ei bine, fizic, actrița a trecut printr-o transformare uluitoare. Selma Blair e tunsă 0 în prezent, iar aspectul ei fizic diferă cu mult de cel pe care îl avea în filmul care a făcut-o celebră, „Cruel Intentions”. Chiar și așa, actrița reușește să-și păstreze pozitivismul și zâmbetul pe buze. O face, desigur, și pentru fiul de doar 8 ani, care înțelege cu greu cu ce se confruntă mama sa.

Se deplasează, în continuare, cu ajutorul bastonului ori al unei biciclete speciale, însă nu renunță la a ieși din casă. O ține în formă, calmă și o ajută să nu piardă contactul cu lumea exterioară. Recunoaște, însă, că are dureri îngrozitoare și că, uneori, îi este greu să vorbească ori să… gândească. Mai mult de atât, și-a pierdut vederea aproape complet la ochiul drept.

Scurt istoric

Selma Blair a fost diagnosticată în urmă cu un an, însă s-a confruntat cu anumite simptome încă de acum 15 ani. Odată cu nașterea fiului ei, însă, totul s-a acutizat. Acum doi ani, presa internațională titra de criza ”neobișnuită” făcută de actriță la bordul unui avion. Totul fusese pe fondul acestei boli, la vremea aceea nedepistată.

Ce este scleroza multiplă?

Reprezintă o afecțiune inflamatorie a creierului și a măduvei spinării. Afecțiunea determină sistemul imunitar să atace teaca ce învelește fibra nervoasă și să cauzeze probleme de ”comunicare” între creier și celelalte zone ale corpului, potrivit doc.ro. De aceea, Selma Blair vorbește cu greu, se deplasează doar asistată și are momente în care îi este greu să îndeplinească cele mai simple funcții.

Citește și Actrița Nuami Dinescu împlinește astăzi 57 de ani

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: