Redactia.ro
Home » Monden » Cum s-a transformat o tânără în vârstă de 22 de ani într-o păpușă din plastic! Cum arată aceasta în prezent

Cum s-a transformat o tânără în vârstă de 22 de ani într-o păpușă din plastic! Cum arată aceasta în prezent

GALERIE FOTO (5)

Cum s-a transformat o tânără în vârstă de 22 de ani într-o păpușă din plastic! La numai 22 de ani o tânără s-a transformat într-o adevărată păpușă de plastic după ce a descoperit că este pasionată de operațiile estetice. Amber May din Marea Britanie și-a făcut prima intervenție estetică la vârsta de 19 ani.

Cum s-a transformat o tânără în vârstă de 22 de ani într-o păpușă din plastic! Cum arată aceasta

Cum s-a transformat o tânără în vârstă de 22 de ani într-o păpușă din plastic. Operațiile estetice nu mai sunt ceva nou, având în vedere că tot mai multe femei apelează la ajutorul medicilor esteticieni. Din fericire, în acest secol, dacă nu îți place ceva la corpul tău, mergi direct la medicii specialiști. Cu toate astea, ce e mult, strică! Ei bine, Amber May în vârstă de 22 de ani a decis să se transforme într-o adevărată păpușă de plastic. Originară din Marea Britanie, tânăra a făcut prima intervenție estetică la vârsta de 19 ani.

Toată situația a pornit din momentul în care tânăra a slăbit brusc, apoi a observat că sânii săi nu mai au nicio formă și nici mărimea pe care o avea înainte. Fără să stea pe gânduri, Amber a apelat la medicii esteticieni și și-a pus silicoane. După ce a văzut că arată tot mai bine, Amber și-a făcut o nouă intervenție estetică, ajungând să fie dependentă de bisturiu. „Aveam probleme cu greutatea, am încercat diete , aveam nesiguranță în mine însămi, dar acum mă simt bine în pielea mea. Sunt multe beneficii în urma operațiilor estetice, iar eu sunt dovada vie”, a dezvăluit Amber May.

Când și-a pus silicoane la vârsta de 19 ani, Amber a scos din buzunar nu mai puțin de 5.500 de lire sterline. Chiar și așa, pentru ea frumusețea a fost mult mai importantă. „Niciodată nu mi-am imaginat că o să am atâtea operații estetice. În adolescență mă îngrășam și slăbeam constant. Dar de la 18 ani am început să slăbesc. Iar atunci am observat că mi s-au micșorat sânii, astfel că m-am programat pentru a-mi pune silicoane. Procedura am făcut-o în Marea Britanie și m-a costat 5500 de lire sterline”, a spus blondina.

Amber este prezentatoarea unei emisiuni pentru adulți

Amber May a recunoscut că este dependentă de operațiile estetice, lucru care i-a adus o transformare incredibilă a aspectului fizic. Potrivit acesteia, a cheltuit nu mai puțin de 45 de mii de euro în ultimii doi ani pe chirurgia plastică pentru a arăta precum o păpușă din plastic. De asemenea, Amber susține că a cheltuit 12 mii de euro pentru sâni,  17 mii de euro pe alte implanturi, 9.000 euro pe nas și alte mii pe buze, obraji, bărbie și maxilar.„Cand mi-am marit sanii, am castigat aproximativ 20.000 de urmaritori in prima noapte, a fost o nebunie. Am lucrat in industria pentru adulti timp de trei ani. Acum lucrez si la televizor si pe OnlyFans, dar si modeling. Astea sunt joburile mele cu norma intreaga, imi fac banii din felul in care arat”, a mai spus aceasta. În prezent, Amber este prezentatoarea unui emisiuni pentru adulți și model OnlyFans.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: