Redactia.ro
Home » Monden » Anca Țurcașiu, transformare fizică după divorț. Și-a făcut operații estetice?

Anca Țurcașiu, transformare fizică după divorț. Și-a făcut operații estetice?

GALERIE FOTO (5) Anca Țurcașiu, transformare fizică după divorț

Anca Țurcașiu, transformare fizică după divorț. Anca Țurcașiu este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Cu toate astea, vedeta trăiește o dramă, după ce la jumătatea anului acesta, artista și-a luat adio de la Cristian Georgescu după 22 de ani de căsătorie. Recent, fanii săi s-au întrebat dacă nu cumva Anca și-a făcut schimbări fizice, deoarece aceasta este diferită față de cum arăta înainte să divorțeze.

Anca Țurcașiu, transformare fizică după divorț. Și-a făcut operații estetice?

Anca Țurcașiu, transformare fizică după divorț. Anca Țurcașiu este una dintre cele mai talentate actrițe și cântărețe din România. De-a lungul anilor, vedeta s-a declarat o femeie împlinită, având o căsnicie fericită și un copil minunat. Cel puțin asta considera publicul. În urmă cu câteva luni, artista a decis să pună punct relației cu Cristian Georgescu, tatăl fiului său, Radu. Totuși, fanii săi sunt îngrijorați pentru artista, pentru că Anca Turcașiu s-a transformat fizic după divorț.

Noile apariții ale celebrei artiste i-a șocat pe apropiați, dar și pe fanii săi, care nu o mai recunosc. Invitată în emisiunea „Vorbește lumea”, difuzată pe PRO TV, Anca Țurcașiu a vorbit despre perioada prin care a trecut în urma divorțului de soțul său. Vedeta a apărut complet schimbată, cel puțin fizic. Cu părul vopsit blond și îndreptat, Anca Țurcașiu și-a făcut apariția în platoul emisiunii complet schimbată.  Între timp, mulți oameni s-au întrebat ce s-a întâmplat cu fizicul ei, pentru că trăsăturile acesteia nu mai sunt aceleași. Printre comentarii a fost pusă întrebarea dacă nu cumva, vedeta și-a făcut operații estetice. Momentan, Anca Țurcașiu nu a făcut nicio declarație referitoare la acest aspect.

E frumoasă, dar nu mai are nicio asemănare cu Anca pe care o știm. Păcat, avea o frumusețe pe care mereu am admirat-o”, „E de nerecunoscut,din cauză de bisturiu!Păcat, era mult mai frumoasă înainte!„, „Frumoasă chiar dacă se vade că a apelat la niște intervenții.o femeie elegantă ,placuta „, au fost câteva dintre comentariile internauților la noua apariție a vedetei.

Anca Țurcașiu, declarații inedite despre schimbările din viața sa

Întrebată despre parcursul anului 2020, Anca Țurcașiu a spus că nimic nu este întâmplător. „Lumea s-a oprit. Poate că trebuia să se întâmple această resetare a noastră să înțelegem cine suntem și de ce suntem pe aici. Pentru mine și pentru toată lumea a fost o schimbare puternică.(…) Era un iureș imens, și iată că am primit un timp pentru mine. Se spune că depășirea unui obstacol de face mult mai puternic”, a declarat Anca Țurcașiu.

De asemenea, vedeta a anunțat că are un nou proiect, și anume un curs cu copiii, intitulat „Arta conversației și ținuta în societate”. Cursul va începe din 9 ianuarie 2021 și deja unii părinții au contact-o pe vedetă pentru a-și înscrie copiii.De asemenea, aceasta a spus că noua perioadă a schimbat-o în vreun fel, Anca a menționat că timpul a schimbat-o. „Nu pot să spun că m-am schimbat, doar am avut răgaz pentru mine și am învățat foarte multe lucruri, care cred că îmi vor fi de folos pentru viața care cred că încep de astăzi înainte„, a mai spus Anca. Totodată, artista a precizat că a învățat să aibă mai multă încredere în ea și să se iubească mai mult. Iar cel mai important lucru pe care l-a învățat este să nu mai aibă așteptări de la ceilalți.

La jumătatea acestui an, Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au divorțat după 22 de ani de căsătorie, iar motivul separării celor doi ar fi fost faptul că bărbatul ar fi înșelat-0. După ce aceștia au anunțat că se despart, Georgescu a fost surprins în incinta mall-ului în compania unei femei misterioase, acesta având și un moment romantic cu aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: