Redactia.ro
Home » Monden » Anca Țurcașiu, surprinsă în compania altui bărbat. Ce pregătesc împreună

Anca Țurcașiu, surprinsă în compania altui bărbat. Ce pregătesc împreună

Anca Țurcașiu revine pe micile ecrane

La câteva luni după divorțul de soțul ei, Cristian Georgescu, cu care a fost căsătorită 22 de ani, Anca Țurcașiu a apărut în compania altui bărbat. Actrița și cântăreața s-a pozat lângă acesta și a postat fotografia pe rețelele de socializare.

Anca Țurcașiu, în compania altui bărbat

După anunțul divorțului de soțul ei, Cristian Georgescu, lângă care a stat 22 de ani, Anca Țurcașiu a apărut în preajma altui bărbat. Mândră de acest lucru, actrița și cântăreața a postat o fotografie pe rețelele de socializare, informează playtech.ro

Anca Țurcașiu s-a pozat alături de producătorul ei, Ovi, și a anunțat că pregătește o piesă nouă. De altfel, Anca Țurcașiu a precizat că autorul noii sale melodii rămâne secret și i-a întrebat pe fani despre cine ar putea fi. „Un pian, Ovi producător, compozitor, prieten şi o piesă nouă în curând. După mulţi ani de repaus, o revenire sperăm noi în forţă. Autorul textului rămâne secret. Aveţi vreo idee cine ar fi?”, a scris Anca Ţurcaşiu pe contul ei de Facebook.

Fanii au reacționat imediat și au felicitat-o pentru curajul a trece peste despărțirea de Cristian Georgescu, dar și pentru felul cum arată la vârsta de 50 de ani. ”Ai fost mereu o frumuseţe, dar acum eşti minunată”. “Mult succes, te apreciez foarte mult”. “Toată stimă și tot respectul meu pentru un om minunat, un compozitor minunat și o cântăreață de mare calibru. Mult succes, Anca”. “Eşti minunată, revii la viaţă”, sunt o parte dintre comentariile fanilor.

Anca Țurcașiu se reinventează după divorţ. Cu cine a fost văzută, de curând, artista

Sursa: Facebook

Anca Țurcașiu a divorțat de Cristian Georgescu

În luna iulie, un anunț a luat prin surprindere lumea mondenă. Actrița și cântăreața, Anca Țurcașiu, a dezvăluit ca ea și soțul ei, medicul stomatolog Cristian Georgescu, au hotărât să divorțeze după 22 de ani de căsnicie. Totodată, Anca Țurcașiu a precizat la momentul respectiv că nu își dorește să dea curs acestui subiect, dar și că a reprezentat o perioadă grea din viața ei.

“Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!

Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște!

Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!”, a scris Anca Țurcașiu, în luna iulie, pe rețelele de socializare.

Potrivit jurnalistului Dan Silviu Boerescu motivul care a dus la ruptura mariajului dintre Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu ar fi banii. Concret, Anca Țurcașiu îi reproșa lui Cristian Georgescu că nu își mai întreține familia, în condițiile în care ambii nu mai aveau aceleași venituri ca înainte de pandemie. Profesiile lor au fost afectate de criza epidemiologică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: