Redactia.ro
Home » Știri » Cum s-au îmbrăcat doi români în ziua când s-au căsătorit. Nașii au atras și ei atenția. Mii de felicitări: „Superbă imagine”

Cum s-au îmbrăcat doi români în ziua când s-au căsătorit. Nașii au atras și ei atenția. Mii de felicitări: „Superbă imagine”

Cum s-au îmbrăcat doi români în ziua când s-au căsătorit. Nașii au atras și ei atenția. Mii de felicitări: „Superbă imagine”

O fotografie cu doi tineri români care și-au unit destinele a fost apreciată de mii de oameni în mediul online. În imagine, apar și nașii lor, care au ales o ținută aparte, așa cum au îmbrăcat și mireasa, și mirele. Iată despre ce e vorba.

Cum s-au îmbrăcat doi români în ziua când s-au căsătorit. Nașii au atras și ei atenția. Mii de felicitări: „Superbă imagine”

Când doi oameni se iubesc, cei mai mulți dintre ei își doresc să își petreacă toată viața împreună ca soți. Certificatul de căsătorie este dovada oficială, în fața tuturor, că și-au găsit omul cu care își doresc să își împartă viața.

O astfel de imagine, a doi oameni care s-au găsit unul pe celălalt, a apărut și în mediul online. Tinerii sunt amândoi angajați ai Ministerului de Interne. „Mireasa… polițistă. Mirele… pompier”, și la fel sunt și nașii lor de cununie. „Nașa… polițistă. Nașul… nu se putea altfel decât pompier”.

Ele două sunt colege, iar ei doi sunt colegi, desigur. Ce a atras atenția este că în ziua cea mare, toți patru au decis să îmbrace uniformele de muncă, pe care le poartă cu mândrie, cu pasiune, cu dedicare. Imaginea cu ei a fost publicată pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor de Interne. În fotografie, se observă cum mirele și mireasa se țin de mână, iar ea zâmbește, ținând în cealaltă mână și buchetul de Floarea Soarelui. E o zi senină pentru ei și la propriu, și la figurat.

Nașii au privirea îndreptată spre aparatul foto, zâmbesc și impun respect, așa cum le stă bine tuturor angajaților M.A.I. care își fac munca după litera legii.

„Mireasa… polițistă.

Mirele… pompier.

Nașa… polițistă.

Nașul… nu se putea altfel decât pompier.

Ele colege, ei colegi.

Și pentru că toți își iubesc meseria, au ales să fie îmbrăcați la acest eveniment în uniforma armei pe care o reprezintă!

Spunem doar atât: SUPERBĂ IMAGINE!

Casă de piatră, Catinca și Ștefan!

Felicitări, Meda și Adrian!”.

Până în momentul de față, peste 16.000 de oameni au apreciat fotografia, sunt sute de comentarii pe care românii le-au lăsat, ca să-i felicite, și sute de redistribuiri. Cu siguranță, numărul va fi mult mai mare, pentru că imaginea a devenit deja virală. „Minunați! Casă de piatră tinerilor căsătoriți și nașilor multă sănătate ❤️💐”, „Frumos!!! O viață lungă, cu bucurii, împliniri și multă sănătate!!!”, „Frumos!!! Nu vă cunosc, dar un exemplu minunat! Casa de piatră”, sunt doar câteva dintre comentarii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: