Redactia.ro
Home » Monden » Cum să atragi banii în viața ta. Lidia Fecioru a dezvăluit toate secretele

Cum să atragi banii în viața ta. Lidia Fecioru a dezvăluit toate secretele

lidia-fecioru

Există foarte multe trucuri pentru a atrage bunăstarea pe plan financiar. Lidia Fecioru a oferit secretele care atrag mereu bani în viață. Ce trebuie să faci pentru a avea bani constant și pentru a nu duce lipsă de aceștia!

Lidia Fecioru a spus că este foarte importantă păstrarea banilor și că lor nu le place să fie înșirați prin geantă. Locurile recomandate sunt bucătăria și dormitorul, mai ales lângă hrană și lenjerie de pat.

Cum să atragi banii în viața ta

„Este foarte importantă păstrarea banilor. Lor nu le place să fie înşiraţi prin geantă. Se spune că trebuie să-i strângem şi să-i ascundem. Le place să stea ascunşi. Locurile recomandate sunt bucătăria şi dormitorul, mai ales lângă hrană sau lenjerie de pat. Banii trebuie să aibă un loc special. Într-un portofel, cutie sau geantă. Trebuie să-i punem aşezaţi. Să facem şi ordine în ei. Fiecare la locul lui. De la mare la mic.

Banii nu dispar de lângă tine, dacă punem nişte bani sub preşul de la intrare. Nişte monede. Se spune că este bine să punem o bancnotă la uşă şi cineva să calce pe ea cu noroi, pentru ca ea ne va aduce noroc. Să punem o monedă chiar sub prag. Este un ritual foarte vechi, pe care îl au şi budiştii. Banii vor găsi un obstacol la ieşirea din casă”, a precizat Lidia Fecioru.

De asemenea, ea a mai spus și ce trebuie făcut ca să atragem bunăstarea.

„Trebuie să avem întotdeauna o catriţă care să fie cu ceva pe aragaz, ca să atragem bunăstarea. Sub faţa de masă sau sub vaza cu fructe, să punem câteva bancnote. Să avem bani pe masă. Tot pentru atragerea bunăstării, să punem mere pe masă. Întotdeauna să avem o rezervă de bani, pentru atragerea succesului financiar. Să nu scoatem niciodată tot din buzunar. Să lăsăm ceva în buzunare. Deci, să nu golim buzunarele”, a mai spus bioenergoterapeutul.​

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: