Redactia.ro
Home » Știri » Cum să cheltuim mai puțini bani la cumpărături. Cel mai simplu truc

Cum să cheltuim mai puțini bani la cumpărături. Cel mai simplu truc

Cum să cheltuim mai puțini bani la cumpărături. Cel mai simplu truc

Iată cum putem să cheltuim mai puțini bani la cumpărături.

Cum să cheltuim mai puțini bani la cumpărături. Cel mai simplu truc

Vorba aceea, de câte ori mergem la magazin ajungem să cheltuim suta de lei „pe nimic”. Multe produse s-au scumpit și numai noi avem de suferit din această cauză. Poți să economisești sume consistente la cumpărături dacă încerci acest truc atât de simplu.

În primul rând, e important să iei cu tine o listă. Da, o banală listă te ajută să cheltuiești mai puțini bani, nu trebuie decât să te ții de ea.

În al doilea rând, tot ce ai de făcut este să pui ochii pe catalogul cu oferte de la supermarketul unde îți faci cumpărăturile. Pe vremuri, o persoană afla de locația unui nou magazin, dar și de produsele care pot fi găsite pe rafturi, însă acum, în momentul de față, aceste cataloage sunt foarte utile al celor care vânează oferte și vor să prindă produse de calitate la prețuri mici. Iar vestea bună este că nu trebuie să te deplasezi pentru a obține un catalog de oferte. Acest lucru se poate face și online, pe site-urile marilor magazine precum Lidl, Kaufland, Profi, sau Carrefour. Iar catalogul de oferte nu este singurul de care trebuie să ții cont, potrivit Fanatik.

Poți beneficia și de cupoane de reducere, care sunt la mare căutare și se găsesc în catalogul unui magazin și trebuie decupate, iar mai apoi prezentate la casă, astfel încât să beneficiezi de o reducere de preț.

De asemenea, unele magazine mari prevăd astfel de opțiuni și în aplicația pentru telefon, astfel că poți arăta cuponul de pe smartphone direct la casa de marcat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: