Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum să gestionezi singură cu succes o afacere online în domeniul educației

Cum să gestionezi singură cu succes o afacere online în domeniul educației

Antreprenoarele din România se evidențiază prin capacitatea lor de a inova și inspira într-o multitudine de sectoare, remodelând astfel modul în care ne educăm și ne perfecționăm.

O poveste de succes are de spus și Andreea Bâja, fondatoarea Bright Kids – o școală online de cursuri de limbi străine pentru copii.

Într-un interviu detaliat, Andreea ne dezvăluie cum a transformat pasiunea pentru culturi internaționale și limbi străine într-un business de succes, adaptat la nevoile și cerințele lumii moderne.

Absolventă a Facultății de Limbi și Literaturi Străine București, cu certificări Cambridge în bagaj, Andreea s-a remarcat ca profesor pasionat și mamă dedicată, contopind aceste roluri pentru a construi o experiență educațională unică pentru copii. Bright Kids a devenit locul unde învățarea limbilor străine întâlnește creativitatea și tehnologia, pregătind cursanții pentru un viitor într-o lume tot mai interconectată.

Cine este femeia Andreea?

Andreea: Andreea este mamă, soție și specialist pasionat de munca sa, o persoană perseverentă și muncitoare, care își dedică cea mai mare parte din timpul său învățării, dezvoltării și educării copiilor. Susțin cursuri de limba engleză și mă ocup de organizarea întregii activități din cadrul școlii, punând accent în cursurile Bright Kids atât pe asimilarea noțiunilor legate de limbă cât și pe includerea de elemente de psihologie și dezvoltare personală.

Cum ai luat decizia să deschizi un centru de limbi străine?

Andreea: Dorința de a deschide o școală de limbi străine a plecat de la intenția de a îndeplini o nevoie a copiilor și adulților din jurul meu: aceea de a învăța o limbă străină, începând de la nivelul de bază până la cel profesionist. Totodată, mi-am folosit toate resursele în a-i ajuta pe oameni să-și depășească barierele lingvistice și să aibă curajul de a comunica  cu ușurință într-o limbă străină.

Citește continuarea pe femeide10.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini