Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Cum să îți surprinzi iubita dăruindu-i un ceas?

Cum să îți surprinzi iubita dăruindu-i un ceas?

GALERIE FOTO (2)

Sărbătorile sunt un prilej de bucurie și emoție și de fiecare dată când ne aflăm în preajma acestor evenimente suntem mai buni și mai darnici.

Este absolut normal să îți dorești să le faci surprize celor dragi ție, și cu atât mai mult persoanei iubite.
Atmosfera ferică persistă timp îndelungat şi după Crăciun, şi trebuie să recunoaştem că dorinţa de a dărui cadouri celor pe care îi preţuim şi după această sărbătoare continuă, iar ofertele tentante nu contenesc. Ceasurile continuă să fie printre acele obiecte care produc plăcere indiferent de ocazia cu care sunt oferite, deci sunt acele accesorii cărora merită să le acorzi toată atenţia.

 

 

Ce bijuterii să alegi pentru persoana iubită?

Orice femeie este impresionată atunci când primește bijuterii. Fie că vorbim despre cercei sau inele, coliere sau ceasuri, este destul de ușor de ales un astfel de cadou. Dacă iubita ta este o persoană elegantă și ii plac foarte multe accesoriile, atunci poți alege niște bijuterii cu pietre prețioase, delicate sau ceasuri dama cochete. Acestea sunt ușor de accesorizat oricărei ținute și în mod sigur le vor pune în evidență pe cele elegante. De asemenea, dacă stilul pe care îl adopta este unul casual, atunci este de interes să urmărești ofertele de ceasuri casual, ce se evidenţiază prin minimalism şi bun gust. Din fericire există varietate când vorbim de ceasuri, atât ca design cât şi ca materiale şi funcţii. De la ceasurile bijuterii decorate cu pietre prețioase, la cele elegante şi inteligente.

Ce ceasuri alegi pentru tinutele festive

Sărbătorile de iarnă continuă și după petrecerea de anul nou. Zilele onomastice, ziua îndrăgostiților pot fi celebrate cu fast în cluburi și restaurante, deci necesită și ținute festive adecvate. Astfel de petreceri îți oferă prilej pentru a da cadouri ceasuri moderne persoanelor pe care le iubești. Fie că vor fi purtate cu rochii scurte vaporoase sau pantaloni, bluze și cămașă, ținutele de petrecere vor fi puse în valoare cu un ceas Fossil impresionant. Astfel de piese sunt expresive și permit crearea unor stilizări urbane de efect.

Când ne gândim la încălțăminte femei, e clar că vei purta o pereche de pantofi eleganți.

Chiar dacă este iarnă, petrecerea este la interior, așa că aceasta este cea mai bună alegere.

Sursa de imagine: Pixel-Shot / Shutterstock.com
Sursa de imagine: evaleenage / Shutterstock.com

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini