Redactia.ro
Home » Știri » Cum să menții chiuveta și cada curate mai mult timp. Trucul durează doar câteva secunde

Cum să menții chiuveta și cada curate mai mult timp. Trucul durează doar câteva secunde

Truc cada si chiuveta spray de mobila

Internetul e plin de trucuri de curățenie când vine vorba de casa ta. Iată unul nou. Iată cum menții chiuveta și cada curate mai mult timp în doar câteva secunde.

Cum să menții chiuveta și cada curate mai mult timp. Trucul durează doar câteva secunde

Trucul durează doar câteva secunde, iar rezultatele sunt garantate, susțin cei care l-au pus în practică. Ca exemplu, luăm chiuveta din baie. Întâi de toate, ea trebuie curățată perfect cu soluțiile pe care le aveți la îndemână. Următorul pas este trucul prin care poți menține chiuveta curată cât mai mult timp.

O femeia a împărtășit trucul pe TikTok în speranța că și alte gospodine îl vor prelua, deoarece pe ea o ajută foarte mult.

„Am ținut morțiș să vă arăt ce truc folosesc pentru a-mi menține chiuveta și cada impecabile având apă calcaroasă și mult praf stând la țară. Deși și prin urmare, trucul constă în folosirea spray-ului de mobilă, pentru curățat praful de pe mobilă. El oferă o protecție inevitabilă contra calcarului, murdăriei, săpunului și prafului, pur și simplu face ca un fel de barieră odată aplicat, iar luciul ține mult mai mult, nu se mai atașează acolo particule de praf, de calcar și așa mai departe”.

„Ceea ce fac este să dau cu spray peste suprafață, mai apoi șterg cu o cârpă din-asta specială de praf, curăț suprafața deja curățată cu produse specifice de curățat baia, deci suprafața trebuie să fie înainte de toate curățată, dezinfectată și așa mai departe, iar ca pas final dau cu spray și curăț cu aceste două produse”.

Mai jos, ea arată exact procedura. Puteți folosi orice spray de mobilă, nu are importanță brandul sau cât ați plătit pentru el, deoarece o să își facă treaba la fel de bine. De asemenea, nu are atât de mare importanță nici cârpa de praf pe care o folosiți, dar cele speciale au o aderență mai bună pentru că sunt făcute dintr-un anume material.

@secretele.elenei Un mic truc de curățenie pentru a menține chiuveta/cada cat mai mult timp curată 🙈#trucuridecuratenie #secreteleelenei ♬ She Share Story (for Vlog) – 山口夕依

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: