Redactia.ro
Home » Știri » Cum să păstrezi pâinea proaspătă mai mult timp. Există un truc ingenios

Cum să păstrezi pâinea proaspătă mai mult timp. Există un truc ingenios

paine

Există un truc ingenios pentru a prelungi prospețimea pâinii și pentru a o putea savura timp de o săptămână fără să se deterioreze. Astfel, poți ține pâinea mai mult timp și să eviți risipa.

Aliat împotriva mucegăirii

Pentru a preveni mucegăirea pâinii, este recomandat să o păstrezi într-o pungă de hârtie, însă nu singură. Un aliat surprinzător împotriva mucegăirii este țelina. Acest ingredient poate avea un efect uimitor asupra prospețimii pâinii, la fel ca și scorțișoara.

Cum acționează țelina și scorțișoara pentru a proteja pâinea și a o păstra proaspătă mai mult timp? Un simplu băț de țelină pus în punga cu pâine poate preveni uscarea și mucegăirea acesteia. Acest truc poate face ca pâinea să reziste până la o săptămână fără să își piardă calitățile.

Alte metode eficiente

Există și alte metode eficiente pentru a păstra pâinea proaspătă și gustată pentru o perioadă mai lungă. Folia de plastic nu este o opțiune eficientă, mai ales la temperatura camerei. În schimb, păstrarea pâinii în congelator este o alternativă excelentă. Atât pâinea făcută în casă, cât și cea din comerț pot fi păstrate în congelator, înfășurate în două straturi de folie de plastic și apoi plasate într-o pungă de plastic. Astfel, pâinea poate rămâne proaspătă și gustoasă pentru câteva săptămâni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: