Redactia.ro
Home » Știri » Cum să scapi de mucegai în doar 15 minute. Ai nevoie de un ingredient pe care-l găsești în bucătărie

Cum să scapi de mucegai în doar 15 minute. Ai nevoie de un ingredient pe care-l găsești în bucătărie

mucegai

Mucegaiul din case reprezintă un pericol pentru sănătate. Acesta nu apare doar în timpul sezonului rece, ci și în lunile de primăvară din cauza fluctuațiilor de temperatură și umiditate. Iată care este ingredientul din gospodărie care te poate ajuta să scapi de mucegai. Trucul funcționează în doar 15 minute, iar rezultatele sunt spectaculoase, susțin specialiștii.

Cum poți elimina urmele de mucegai de pe pereți

Dacă există condiții de umiditate și de fluctuații de temperatură atunci mucegaiul se poate extinde foarte rapid, chiar și în 24 și 48 de ore. Odată apărut pe pereții din locuință, mucegaiul devine periculos pentru sănătate pentru că poate provoca anumite alergii, astm precum și alte boli respiratorii.

Specialiștii în curățenie de la FamilyHandyMan au dezvăluit care este ingredientul secret care poate fi folosit pentru eliminearea mucegaiului de pe pereții locuinței. Nu te-ai fi așteptat la asta, dar sunt șanse mari ca acest ingredient să existe deja în bucătăria ta pentru că îl folosești adesea pentru a da un plus de savoare diverselor salate.

Oțetul este ingredientul pe care îl poți folosi pentru a îndepărta mucegaiul dn locuința ta. Acesta are o eficacitate de 82 la sută în îndepărtarea mucegaiului, conform specialiștilor. Puteți utiliza atât oțetul alb distilat, cât si pe cel special pentru curățat. Trebuie să știți că cu cât oțetul are un grad de aciditate mai mare, cu atât el se dovedește a fi mai eficient în distrugerea germenilor și a bacteriilor.

Purtați echiopament corespunzător atunci când curățați pereții

Înainte de a curăța zona cu mucegai, trebuie să vă asigurați că purtați echipamentul corespunzător. Așadar, este recomandat să purtați mănuși, mască și ochelari pentru a evita producerea iritațiilor.

Pulverizați oțet pe suprafețele afectate de mucegai. Lăsați amestecul să acționeze preț de o oră, apoi trebuie să curățați zona respectivă cu o lavetă, de preferat umedă. Pereții locuinței vor arăta ca noi în mai puțin de 15 minute, conform FamilyHandyMan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: