Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum să ţii bradul de Crăciun verde, săptămâni în şir! Iată secretul

Cum să ţii bradul de Crăciun verde, săptămâni în şir! Iată secretul

Deși s-ar putea să-ți dorești ca adevăratul tău brad de Crăciun să rămână proaspăt și să reziste până în noul an, există șansa să rămâi cu un brad uscat și fragil înainte de 25 decembrie. Din moment ce acesta este ultimul lucru pe care cineva și-l dorește în perioada sărbătorilor iată câteva reguli pentru a avea bradul verde mai mult timp.

1. Alege un brad de Crăciun sănătos

Căutați un copac sănătos, verde, cu cea mai mică cantitate de ace maro. Selectați un copac afișat într-o locație umbrită. Evitați să alegeți dintr-o zonă însorită. Treceți câteva ramuri prin mâini. Acele trebuie să se simtă flexibile și să nu cadă. Ridicați copacul câțiva centimetri, apoi aruncați trunchiul în pământ. Ar trebui să cadă foarte puține ace verzi, dar este bine dacă pomul pierde câteva maro.

2. Țineți bradul de Crăciun departe de sursele de căldură

Sigur, nu există nimic mai drăguț decât un brad de Crăciun frumos decorat lângă un șemineu dar, împreună cu radiatoarele de lumină solară, conductele de aer și sobele, un șemineu folosit în mod regulat ar putea contribui la uscarea bradului tău într-un ritm mult mai rapid. Dacă casa ta este predispusă la uscăciune, încearcă să folosești un umidificator pentru a adăuga umiditate în cameră, potrivit goodhousekeeping.com.

3. Asigurați-vă că bradul de Crăciun are întotdeauna suficientă apă

Majoritatea experților sunt de acord că multă apă curată este tot ce ai nevoie pentru a menține un copac proaspăt. Nu uitați să verificați zilnic nivelul apei – ar trebui să acopere întotdeauna capătul tăiat al trunchiului. Completați după cum este necesar. Urmați această regulă generală: pentru fiecare centimetru din diametrul trunchiului, umpleți suportul cu un litru de apă.Dacă scădeți temperatura în cameră, aceasta poate ajuta la încetinirea procesului de uscare.

Când se împodobeşte bradul de Crăciun? Tradiții românești

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: