Redactia.ro
Home » Monden » Cum scapă Lora de pofta de dulce. Vedeta are un corp de model: „Mi-am învățat corpul…” 

Cum scapă Lora de pofta de dulce. Vedeta are un corp de model: „Mi-am învățat corpul…” 

Lora, în vârstă de 40 de ani, se menține în formă fără dietă și fără să meargă la sală.Iată cum scapă vedeta de pofta de dulce! 

Cum scapă Lora de pofta de dulce

Îndrăgita cântăreață a mărturisit că nu merge la sală și nici nu ține diete pentru a se menține în formă. Iată cum scapă de pofta de dulce: 

„Nu am o dietă! Mănânc orice, doar să nu fiu intolerantă sau alergică la chestia aia. Mănânc dulce, dar rar pentru că atunci când simți nevoia de dulce e o carență de crom, iar eu îmi iau suplimente. Dacă iei câte o pastiluță de crom îți dispare pofta de dulce, că de fapt lipsește ceva. Mi-am învățat corpul practic, m-am înconjurat de oameni care știu. 

Nu prea merg la sală, mi-am propus să merg, am acasă salteluță de sport și am și un stepper, am o tipă pe YouTube cu care îmi place să mă antrenez. Acasă face genuflexiuni sau abdomene, trebuie să ai un ritual acasă, eu cred foarte tare în ritualul de frumusețe și de sănătate’, a declarat Lora.”, a povestit Lora pentru Spynews.ro.

Lora: „Nu aș da niciodată banii pe iubire”

Lora a spus că nu ar da niciodată banii pe iubire. Iubirea este nepreţuită pentru ea, dar mai sunt şi alte lucruri pentru care aceasta nu este dispusă să scoată foarte mulţi bani din buzunar: 

„Cine dă bani pe iubire?! Încearcă cineva? Eu n-aș da niciodată bani pe asta. N-aș da bani pe chestii care, nu știu, haine scumpe, genți… Nu că n-aș da niciodată, dar deocamdată nu aș vrea să investesc în chestii care-s doar de nume și atât. Pentru că eu construiesc la un brand al meu și atunci știu ce înseamnă fiecare ban. Am altă percepție asupra finanțelor. Nu sunt zgârcită, dar pot părea așa, pentru că sunt cumpătată”, a spus vedeta pentru Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: