Redactia.ro
Home » Știri » Cum scapi ușor și sigur de mirosul neplăcut al coșului de gunoi. O să faci asta mereu

Cum scapi ușor și sigur de mirosul neplăcut al coșului de gunoi. O să faci asta mereu

Cum scapi ușor și sigur de mirosul neplăcut al coșului de gunoi. O să faci asta mereu

Cum scapi ușor și sigur de mirosul neplăcut al coșului de gunoi. Iată câteva metode pe care le ai la îndemână care te vor determina să faci asta des!

Cum scapi ușor și sigur de mirosul neplăcut al coșului de gunoi. O să faci asta mereu

Există mai multe metode prin care poți scăpa de mirosul neplăcut al coșului de gunoi. Chiar dacă se întâmplă să ducem gunoiul zilnic, se poate întâmpla ca resturile alimentare să curgă sau să cadă din sacul de gunoi și să împrăștie în toată bucătăria un iz urât. Și chiar când aruncăm sacul și îl schimbăm cu unul nou, nu apucăm să spălăm de fiecare dată coșul ca să eliminăm complet mirosurile care ne fac să strâmbăm din nas.

Așa că există alernative. Înainte de a pune sacul în coș, așază un strat de hârtie de bucătărie pe fundul coșului de gunoi, care va absorbi eventualele lichide ce se pot scurge. Atunci când arunci gunoiul, schimbă și hârtia de sub sac, chiar dacă nu s-a murdărit. O altă metodă este să acoperi fundul sacului de gunoi cu puțin nisip pentru pisici, care va masca mirosul neplăcut. Iar ultima variantă, dar nu mai puțin eficientă, este să presari bicarbonat de sodiu pe fundul coșului de gunoi. Dacă nu ai la îndemână nisip pentru pisici, poți folosi un plic de bicarbonat, care produce același efect, potrivit ego.ro. Este important să speli coșul de gunoi cel puțin o dată pe săptămână.

De ce nu e bine să duci gunoiul seara

Se crede că nu este bine să duci gunoiul după asfințit. În popor se crede că acest lucru îți va aduce probleme pe plan financiar. Dacă arunci gunoiul seara, îți arunci și sporul la bani și bunăstarea din casă. Mai mult, nu bate covoarele seara pentru a nu avea ghinion.

O altă superstiție spune ca nu este bine să duci gunoiul nici lunea. Pe vremea lui Iisus, zilele nu aveau nume, ci se numărau (întâia, a doua, a treia etc). Într-o singură zi nu se lucra, în ziua Domnului, dar unii au adăugat şi alte restricţii, din cauze lenei: să nu faci anumite lucruri lunea sau pe înserat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: