Redactia.ro
Home » TV » Cum se dă Golden Buzz în sezonul 11 de la Românii au Talent! Un fost operator PRO TV a spus totul

Cum se dă Golden Buzz în sezonul 11 de la Românii au Talent! Un fost operator PRO TV a spus totul

Cum se dă Golden Buzz în sezonul 11 de la Românii au Talent! Un fost operator PRO TV a spus totul

Un fost operator de la PRO TV a dezvăluit care este mecanismul butonului de aur, atât de important pentru emisiunea ”Românii au Talent”.

Cum se dă Golden Buzz de la Românii au Talent

Chiar daccă pandemia de coronavirus a impus multe restricții, echipa de la Românii au Talent a continuat să muncească pentru show-ul fenomen, îndrăgit de atât de multă lume. A apărut deja sezounul 11 al emisiunii, iar jurații au debutat în forță. În numai douî ediții, au acordat două Golden Buzz-uri.

Cum se dă Golden Buzz în sezonul 11 de la Românii au Talent! Deși toți concurenții își doresc acest Golden Buzz, puțini sunt cei care știu cum se acordă de fapt. Acest buton de aur este garanția concurenților de a participa în semifinala Românii au talent.

În primele două ediții ale sezonului 11, jurații au acordat două astfel de cadouri și toată lumea se întreabă cum se dă, de fapt, Golden Buzz-ul. Răspunsul a fost dat în emisiunea iUmor, unde atât Mihai Bendeac, cât și un fost operator de la Pro Tv au dezvăluit marele secret.

Cum se dă Golden Buzz în sezonul 11 de la Românii au Talent! De fapt, nu este mare inginerie, ci doar un buton pe care trebuie să-l apese juratul cu pricina.

”Este această manetă, care fiind acționată, se aprinde această siglă. Este o măsură de protecție, să nu se joace oricine și atunci este un principiu interesant, e un sistem de scripeți, pe acea sfoară roșie, până în acest loc, stâlpul de sprijin, iar în momentul în care această sfoară va fi acționată, ce va fi acolo în cutie, va cădea. Genial!” a spus fostul operator de la Pro Tv.

„Mă gândesc că acel buton nu e conectat cu un senzor de lumină, la telecomandă…Aici nu e. Este o bucată de lemn care are o manetă și are o baterie chinezească, face lumină”, a mai spus și Bendeac.

Cu toate acestea, fostul operator de la Pro Tv a dat de înțeles că la Românii au talent, butonul care bucură toți concurenții care îl primesc este mult mai „șmecher”, iar prin simpla apăsare a acestuia se declanșează Golden Buzz-ul.

Au fost date două Golden Buuzz-ur în primele două ediții

Sezonul 11 al emisiunii Românii au Talen a început în forță, astfel că, din primele ediții au fost date deja două Golden Buzz-uri. Primul buton de aur l-a obținut Filip Cioc, care l-a impresionat până la lacrimi pe Florin Călinescu, juratul de la Românii au talent apăsând primul Golden Buzz al sezonului 11.

Cum se dă Golden Buzz în sezonul 11 de la Românii au Talent! În ciuda faptului că are deficiențe de vedere, Filip Cioc își urmează neabătut visul și depășește barierele apărute în viața sa de zi cu zi. Foarte stăpân pe calitățile sale vocale, Filip a intrat pe scena Românii au talent și a fermecat juriul dar și publicul cu interpretarea sa aproape magică.

„Eu am venit aici doar ca să bucur niște oameni și să-mi arăt mie că pot să fac acest lucru. Nu mă așteptam să-mi dea cineva Golden Buzz”, a spus Filip.

Al doilea Golden Buzz a fost obținut de Rareș Ionel Trufea, un tânăr din Vaslui, care studiază la un liceu de arte. A venit la Românii au Talent cu gândul de a lua trei de ”DA” pentru a trece în etapa următoare. Însă se pare că soarta a avut alt plan pentru el.

”La Românii au Talent am venit pentru experiență. Îmi doresc să trăiesc această experiență. Mă numesc Trufea Rareș Ionel, am 16 ani și sunt în clasa a 11 a și sunt din Vaslui, însă fac liceul de arte în Piatra Neamț, iar ca instrument de performanță fac pian. 

Totul a început de la cinci ani jumate, atunci tatăl meu a dat cu lingura într-un pahar, air eu am recunoscut nota emisă de pahar, iar el a văzut atunci în mine un viitor muzician. Luca Tăbăcaru, micul Michael Jackson de la Românii au Talent, sezonul 11! Tânărul dansator a primit patru de ”DA” 

Tatăl meu acum este pensionar, dar a fost solist vocal toată viața lui, iar mama este plecată în Italia, are grijă de o bătrânică. Este greu fără mama mea și ei îi este greu fără mine, dar știu foarte bine că a plecat ca să mă întrețină la școală și ca să îmi ofere un viitor.”, a spus Rareș Trufea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: