Redactia.ro
Home » Monden » Cum se împarte averea după divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc

Cum se împarte averea după divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc

Imediat după ce divorțul a ajuns în atenția publică, subiectul a fost luat cu asalt, iar majoritatea lumii se întreabă ce se va întâmpla cu averea Simonei Halep și a lui Toni Iuruc, în urma despărțirii la notar. Iată ce declară un avocat în cazul celor doi!

Cum se împarte averea după divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc

Un avocat specialist susține că doar în cazul în care nu au fost discutate aspectele împărțirii averii, atunci cei doi foști soți vor împărți bunurile.

Avocatul Artin Sarchizian a spus că „bunurile care au fost dobândite în timpul căsniciei sunt considerate bunuri comune, iar premiile dobândite de unul dintre soți au o categorie și un regim special”, potrivit Fanatik.

Ce se întâmplă cu premiile Simonei Halep după divorț

Premiile dobândite în timpul căsătoriei rămân în totalitate persoanei care le-a câștigat:

„Dacă nu au încheiat aspectele de natură patrimoniu, legea va spune cum se va împărți averea. Bunurile dobândite în timpul căsătoriei sunt considerate a fi bunuri comune. În cazul în care va fi vorba de premii sau bunuri dobândite în urma unei activități sportive, acolo au un regim specific special.

Acestea vor rămâne ale persoanei în cauza, nu vor fi considerate bunuri comune. Se va stabili dacă s-a încheiat această convenție și dacă au mai rămas bunuri de reglementat”, a declarat avocatul Artin Sarchizian, la Antena Stars, relatează sursa citată.

Toni Iuruc a confirmat divorțul de Simona Halep

Toni Iuruc a confirmat divorțul, conform Fanatik:

„Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică… De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!”, a declarat Toni Iuruc.

Ce a dus la separarea celor doi

Potrivit prosport.ro, cei doi au luat decizia de comun acord, iar separarea va avea loc la notar.

Simona Halep și Toni Iuruc nu vor împărți nimic, aceasta fiind „înțelegerea dintre ei din momentul în care s-au cunoscut”, relatează sursa citată. Drept motiv al divorțului ar fi distanța foarte mare dintre ei, cauzată de cariera de tenismenă a Simonei Halep.

Simona Halep și Toni Iuruc aveau programată cununia religioasă și nunta la data de 13 noiembrie 2022

Simona Halep și Toni Iuruc s-au cununat civil, anul trecut, pe data de  15 septembrie, iar acum, la data de 13 noiembrie 2022, urmau cununia religioasă și nunta. Totuși,cei doi au ales să-și spună adio, după niciun an de la căsătoria civilă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: