Redactia.ro
Home » Monden » Cum se înțelege Culiță Sterp cu Florin Salam. S-au întâlnit la o nuntă, iar ce a urmat i-a lăsat pe toți fără cuvinte

Cum se înțelege Culiță Sterp cu Florin Salam. S-au întâlnit la o nuntă, iar ce a urmat i-a lăsat pe toți fără cuvinte

Culiță Sterp și Florin Salam sunt două nume mari în industria muzicală. Dacă Culiță Sterp este ascultat și apreciat mai mult pe partea de muzică populară, de petrecere, Florin Salam este considerat ”Regele manelelor”. Cei doi s-au întâlnit la o nuntă, iar ce a urmat i-a lăsat pe toți fără cuvinte.

Cum se înțelege Culiță Sterp cu Florin Salam

Florin Salam a trecut printr-o perioadă dificilă, pentru că a fost nevoit să stea internat în spital, din cauza coronavirusului. La un moment dat, au apărut zvonuri conform cărora acesta ar fi murit. Această veste total neadevărată a creat multă isterie în rândul fanilor artistului. Acesta a fost nevoit să se filmeze pe patul de spital și să anunțe pe toată lumea că starea lui de sănătate este bună. Între timp, ”regele manelelor” a fost externat și a revenit la petrecerile unde trebuia să cânte. Acesta și-a onorat toate evenimentele, în ciuda gurilor rele.

Recent, Culiță Sterp a fost prezent la o nuntă, unde a cântat. Tot la acel eveniment și-a făcut apariția și Florin Salam, care a venit să întrețină atmosfera. Zi si făcut! Totuși, puțini se așteptau ca băiatul mamei Geta să aibă o asemenea reacție atunci când l-a văzut pe Florin Salam. Nici n-a intrat bine în locația respectivă, căci Salam a fost primit așa cum se cuvine.

Reacția lui Culiță Sterp atunci când l-a văzut pe Florin Salam

Culiță Sterp l-a primit așa cum se cuvine pe Florin Salam. Nici nu și-a făcut bine apariția la evenimentul respectiv, căci Culiță l-a și luat în brațe pe ”Regele manelelor”. Cei doi cântăreți s-au îmbrățișat preț de câteva minute, iar imaginile cu aceștia au fost postate pe internet. ”Omul nostru iubit”, a scris Culiță Sterp pe imaginile postate pe pagina lui de Instagram. Momentul a fost emoționant, ai ales că vine după problemele de sănătate pentru care Salam a fost internat la spital, câteva zile bune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: