Redactia.ro
Home » Știri » Cum se înțelege Irina Columbeanu cu Mr. Pink și cum i se adresează. Te va surprinde

Cum se înțelege Irina Columbeanu cu Mr. Pink și cum i se adresează. Te va surprinde

GALERIE FOTO (2)

Irinel Columbeanu, tatăl Irinei are de îndurat o veste destul de tristă. Tocmai s-a aflat cum I se adresează Irina lui Mr. Pink, partenerul de viață a memei ei, Monica Gabor.

Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu, trăiește o frumoasă și lungă poveste de dragoste alătrui de Mr. Pink cu care are multe planuri mari de viitor. Aceasta își ține mereu fanii la curent cu întâmplările și momentele frumoase din viața ei, iar de această dată a postat o fotografie cu partenerul ei de viață însoțită de un  mesaj controversat pentru internauți.

Monica Gabor, mesaj pentru fiica ei

Relația dintre Monica Gabor și Mr. Pink este în sfârșit armonioasă. Cei doi au depășit orice momente grele din cuplu, iar acum sunt mai fericiți ca niciodată. În urma căsniciei pe care a avut-o cu fostul milionar, Irinel Columbeanu, a rezultat fetița lor Irina care a însoțit-o atunci când a hotărât să se mute din țară. Irina Columbeanu trăiește în present cu Monica și Mr.Pink.

De curând la una dintre fotografiile postate pe rețelele sociale, Monica a susțint că ea și partenerul ei de viață sunt părinți mândri de fiica lor, de Irina.

„Părinți mândri de @irinacolumbeanu111!”, a scris Monica Columbeanu pe rețelele de socializare!

Din descrierea controversată, internauții înțeleg că familia lor este foarte fericită în formula aceasta și că micuța i se adresează cu „tată” lui Mr. Pink. Totuși, acesta este doar modul de abordare a mamei sale în mediul online, însă nu pare că ar fi dorit să supere pe cineva, mai ales pe fostul soț.

Sursa foto: 7est.ro
Sursa foto: 7est.ro

Irinel Columbeanu: „Cred că soții Pink”

Irinel Columbeanu a lansat cel de-al doilea volum al cărții sale în care se regăsește o afirmație legată de fosta lui soție, Monica Gabor. Afaceristul i-ar fi invitat pe Monica și Mr. Pink la eveniment, însă nu au putut ajunge. Irinel Columbeanu i-a numit pe atunci „soții Pink”, ceea ce face referire la o posibilă nuntă secretă între ei.

„Absenți… cred că soții Pink sunt, cel puțin din punctul dumneavoastră de vedere, dar sper că nu ați venit aici numai pentru eventualitatea în care o să fie prezentă și fosta mea soție și domnul Pink!”, a declarat Irinel Columbeanu la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: