Redactia.ro
Home » Monden » Cum se înțelege Roxana Vancea cu fosta iubită a soțului ei: „Nu avem de împărțit decât copilul”

Cum se înțelege Roxana Vancea cu fosta iubită a soțului ei: „Nu avem de împărțit decât copilul”

GALERIE FOTO (3)

Roxana Vancea are doi copii, un băiețel ce urmează să fie botezat, pe care l-a născut anul trecut, dar și un fiu vitreg din căsătoria anterioară a lui Dragoș, soțul ei. Copilul, Milan locuiește cu ei, tot timpul, iar fanii s-au întrebat cum se înțelege vedeta cu mama sa naturală.

Roxana Vancea, relația cu Milan

Înainte de a se căsători cu Roxana Vancea, Dragoș, soțul vedetei, a intrat într-o aventură cu o altă femeie, rezultând un fiu, Milan. Dragoș nu a rămas cu mama lui Milan, astfel că au custodie comună.
Copilul stă multe zile la tatăl său, unde locuiește cu Roxana Vancea și băiatul căreia abia i-a dat viață de un an, dar și cu mama sa naturală.

Roxana Vancea il percepe ca fiind copilul ei și nu vrea să facă diferențe. Este foarte apropiată de Milan și își dorește să-l facă fericit atunci când stă cu ei. Fanii au fost foarte curioși care este relația cu adevărat dintre ea și mama naturală a lui Milan.

Roxana Vancea, despre relația cu fosta iubită a soțului ei

Pe pagina personală de Instagram, Roxana Vancea le-a povestit internauților că se înțeleg bine cu mama lui Milan și că discută pentru a ști întotdeauna de băiat. Este normal ca micuțul să trăiască în ambele familii și toată lumea trebuie să știe ce se întâmplă cu el:

„Nu avem de împărțit decât copilul. Avem o relație normală, ne scriem/sunăm să știm ce face Milan și atât. E perfect normal să știe ce face Milan când e la noi și invers. Nu e niciun război între noi, dacă asta macină pe cineva”, a scris Roxana Vancea pe Instagram.

Când își boteză Roxana și Dragoș, fiul, Zian

Roxana Vancea a declarat pentru Antena Stars că momentan nu și-au botezat fiul cel mic, Zian, dar evenimentul va avea loc după Paște, anul acesta.

Ea, își dorește să fie un eveniment restrâns, în familie. Când se va căsători cu partenerul de viață, Dragoș, vor da o petrecere pe cinste:

„Nu am făcut încă pentru că a fost perioada cu colicii, acum a început postul Paștelui și urmează după post să-i facem și botezul. Nu vom face nimic special. Va fi doar familia. Am găsit o biserică aproape de noi. O să fim doar noi cu familia. Am spus că o să facem când o să fie nunta cu toți prietenii, dar la botez vreau să fie doar despre bebe. Nu are legătură cu pandemia”, a declarat Roxana Vancea la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: