Redactia.ro
Home » Monden » Cum se menține Sofia Vicoveanca în formă, la 81 de ani. Băutura-minune, pe care o consumă în fiecare zi

Cum se menține Sofia Vicoveanca în formă, la 81 de ani. Băutura-minune, pe care o consumă în fiecare zi

Cum se menține Sofia Vicoveanca în formă, la 81 de ani. Băutura-minune, pe care o consumă în fiecare zi

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară de la noi din țară. Celebra cântăreață a ajuns deja la 81 de ani și, pe lângă faptul că încă are o voce puternică, nu își arată vârsta nici când vine vorna despre aspect. Se pare că a deține un secret în acest sens, pe care a decis să îl dezvăluie tuturor.

Cum se menține Sofia Vicoveanca în formă

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai iubite și apreciate artsite de muzică populară din România. Este foarte apreciată pentru felul său de a fi, energia de care dă dovadă mereu și felul în care arată, deși are 81 de ani. Mulți ar vrea să afle ce ascunde în spatele unui fizic bun, motiv pentru care a decis să dezvăluie marele său secret.

Interpreta de folclor a vorbit despre băutura secretă pe care o consumă în fiecare zi și care a dat roade mereu, ajutând-o să aibă grijă de corpul ei. Este vorba despre un suc din crudități, mai exact din țelină, morcov, sfeclă roșie, măr, cartof crud, roșie și câteva picături de lămâie, pe care îl consumă în fiecare dimineață. O ajută să aibă o greutate echilibrată și îi oferă și energia de care are nevoie pe parcursul zilei.

”Eu consum foarte multe crudități. Dimineața îmi fac un suc din țelină, morcov, sfeclă roșie, măr, cartof crud, roșie și câteva picături de lămâie. În rest, consum foarte multe salate. Mai mănanc branză, ouă. Seara nu prea mănânc, dar din când în când mai poftesc la câte ceva dacă mă uit la vreun film. Cafea nu beau, alcool nici atât, țigara nu știu să o mânuiesc, în schimb beau foarte multe ceaiuri”., a declarat vedeta, potrivit evz.ro.

Ce face Sovia Vicoveanca împotriva ridurilor

Sofia Vicoveanca reușește foarte bine să îți ascundă vârsta, deși are 81 de ani. Are un ten curat pentru această perioadă a vieții sale și mulți se întreabă la ce trucuri recurge. Au apărut chiar și zvonuri, cum că ar fi apelat la ajutorul medicilor esteticieni, dar vedeta spune că niciodată nu s-a gândit să își facă îmbunătățiri, cu atât mai puțin acum, la bătrânețe.

Interpreta de muzică populară Sofia Vicoveanca apelează la remedii naturale pentru a se menține în formă. Pentru a avea un ten lipsit de riduri, folosește ulei de măsline, pe care îl amestecă cu busuioc primit de la preot. Chiar și în cartea pe care a scris-o a vorbit despre acest secret și a precizat că mai folosește și măști naturale, din cartof sau măr ras.

„Se curăță fața, se tamponează cu acest ulei, care trebuie lăsat puțin la macerat cu boabele de busuioc. Cu ajutorul lui, tenul se hidratează. După ce ai tamponat ușor fața cu uleiul cu busuioc, se pune un strat de miere lichidă și se stă cu ea cel puțin 30 de minute.”, a spus vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: