Redactia.ro
Home » Monden » Sofia Vicoveanca, dezvăluiri din viața intimă: „Aveam vreo 13 ani…”.

Sofia Vicoveanca, dezvăluiri din viața intimă: „Aveam vreo 13 ani…”.

Sursa foto: Revista Tango

Sofia Vicoveanca, interpretă de muzică populară, a fost întotdeaua o artistă pe cât de iubită de public, pe atât de evazivă și discretă cu viața personală. Astfel că nu a fost în vizorul presei.

Sofia Vicoveanca: „M-a retras într-un colț si m-a sărutat!”

Interpreta de muzică populară și-a pierdut soțul, omul drag sufletului în urmă cu două decenii. Victor Micu, jurnalist, soț și tată s-a stins din viață, iar artista a rămas singură cu un fiu, în vârstă de 50 de ani, acum.

Artista susține pentru cancan.ro că nu a avut o viață amoroasă prea activă de-a lungul vieții, deoarece nu le permitea bărbaților să se apropie de ea. Povestește că apropierea de orice bărbat interesat de ea îi inducea o stare de agresivitate și reticiență, mai ales dacă cineva încerca să-i fure un sărut.

“Aveam vreo 13 ani, Vasile era coleg cu tata la fabrica. Eu mergeam cu mancare la tata iar Vasile venea si spunea: fata asta are niste ochi care te baga in boala! Si tata ii spunea: mai, Vasile, e doar o copila… Si el ii raspunea: copila, copila, dar va creste! La o petrecere, a venit Vasile la mama si a intrebat-o daca ma lasa sa joc cu el. El m-a luat la joc, m-a retras intr-un colt si m-a sarutat!

Eu l-am luat la pumni si am fugit!” a spus interpretă de muzică populară.

Nu a vrut sa imbrace rochia de mireasă

Sofia Vicoveanca a confirmat că mama ei dorea să o căsătorească cu un anume bărbat la vârsta de doar 16 ani. Totuși, această hotărâre i-a aparținut în totalitate. Pasul cel mare a venit la 27 de ani și artista explică ce anume a determinat-o să nu poarte rochie de mireasă în ziua nunții:

„Nu am fost mireasa. In lumea satului, cand vii de la nunta, toti intreaba daca mireasa a fost frumoasa. Eu care nu ma stiam o frumoasa, n-am vrut sa fie cineva intrebat daca am fost frumoasa sau urata. I-am spus barbatului meu ca nu vreau sa fiu mireasa si mi-a zis ca pentru el sunt frumoasa! Si m-a inteles!”, a mai adăugat ea potrivit aceleași surse.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: