Redactia.ro
Home » Știri » Cum se plătesc online facturile la curent, gaze, cablu sau telefon

Cum se plătesc online facturile la curent, gaze, cablu sau telefon

Cum se plătesc online facturile

Acum poți să îți plătești toate facturile online. Internetul, gazele, sau factura de la telefon pot fi toate plătite online acum. Iată tot ce trebuie să știi!

Cum plătim online facturile de gaze, telefon sau curent

Putem să plătim totul online acum, iar toate facturile unei case pot fi plătit cu foarte mare ușurință în acest fel, folosind diverse aplicații sau instrumente.

Acest lucru este foarte folositor, mai ales că acum ne confrumtăm cu o problemă a timpului sau mai bine zis a lipsei de timp! Vine la mare îndemână, așadar, să ne putem plăti toate facturile în mediul online, la un click distanță.

Desigur că poți face acest folosind aplicația ta de internet banking și să selectezi opțiunea plăți facturi. Tot ce ai de făcut este să scanezi codul de bare specific al furnizorului și apoi să confirmi plata. Aceste specificații diferă în funcție de bancă.

Totodată, poți face plata online și pe site-ul propriu al furnizorului de energie electrică, de telefonie mobilă sau internet.

„În cazul în care furnizarea cu energie la locul tău de consum a fost oprită din neplată, aici găsești informațiile de care ai nevoie.

Cum ne plătim online toate facturile

În cazul în care ai plătit direct din contul online sau ai utilizat link-ul de plată primit odată cu factura prin e-mail, vei putea vedea soldul actualizat în timp real în contul tău online prin platforma online sau prin aplicația engiemobile.

Dacă ai plătit prin oricare altă metodă de plată, banii vor ajunge în contul tău ENGIE în minimum 3 zile lucrătoare. Acesta fiind timpul de procesare al partenerilor noștri de plată”, arată Engie pe site-ul propriu.

Poți să plătești și folosind site-ul platifacturi.ro. Acolo, ai câțiva pași simpli de urmat pentru a putea să plătești toate facturile pe care le ai de achitat.

Este simplu pentru că nu trebuie să îți creezi niciun cont de utilizator sau orice altceva, ci doar să folosești site-ul și să ai factura la îndemână. Tot ce mai ai de făcut este să selectezi furnizorul pe care dorești să îl alegi și apoi poți plăti factura care trebuie achitată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: