Redactia.ro
Home » Monden » Cum se simte Adda de când a început tratamentul împotriva bolii Lyme: „Am primit o veste bună”

Cum se simte Adda de când a început tratamentul împotriva bolii Lyme: „Am primit o veste bună”

Cum arată Adda în costum de baie.

Adda a anunțat de curând că starea ei de sănătate se îmbunătățește. Aceasta a mărturisit cum se simte în lupta cu boala și cum merge tratamentul pe care îl va ține timp de 18 luni. Cântăreața a trecut prin momente grele, dar le mulțumește tuturor celor care i-au fost aproape în lupta cu boala. Iată cum se simte cântăreața!

Adda s-a luptat din greu să afle de ce boală suferă

Aceasta a trecut prin clipe groaznice din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Artista se confruntă cu boala Lyme.

În urma diagnostigului, Adda urmează un tratament destul de complicat, timp de 18 luni. În tot acest timp i se vor administra de către medici, injecții care să amelioreze boala.

Vedeta s-a confruntat cu multe simptome chinuitoare din cauza bolii. Adda se simțea mai mereu obosită, avea erupții, edeme, dar și dificultăți în respirație. Totodată, făcea alergii, iar medicii nu puteau stabili cu exactitate cauza apariției lor:

„Mi s-au pus o mie de diagnostice. Am făcut analize peste analize și am fost tratată de alte afecțiuni. Când am aflat, la mine boala era spre a doua fază, am descoperit-o oarecum din timp. Aveam erupții, oboseală mare, nu puteam respira, edeme. Făceam alergii și nimeni nu știa de la ce e. Apoi au început celelalte simptome, paralizii, scăpam obiecte din mână, nu mai puteam folosi mâinile, simțeam că ceva e în corpul meu, care preia controlul”, a declarat artista pentru „playtech.ro.”

Cum se simte Adda de când a început tratamentul

Adda are vești bune după terminarea primei faze a tratamentului. Artista a dezvăluit că boala este ținută sub control și că vor mai urma injecții încă 18 luni, pentru a scăpa de bacteriile regăsite în celule.

„Am trecut de prima fază a tratamentului și azi am primit o veste bună. Funcționează! Simptomele s-au redus 70%. Borelia și Bartonella nu mai sunt detectabile în sânge. Sunt încă în celule, dar urmează 18 luni de injecții și vor dispărea și de acolo”, a scris artista pe Instagram-ul personal.

Vedetele i-au fost alături Addei în lupta cu boala Lyme

Adda, una dintre cele mai cunoscute cântărețe din țara noastră, primește apreciere și susținere din partea fanilor, dar și a vedetelor de când se luptă cu această boală grea. Aceasta le-a mulțumit public pentru susținere:

„Mulțumesc, Diana Munteanu, pentru toate telefoanele și agitația din zilele în care aveam mare nevoie.

Mulțumesc, Elena Gheorghe, că mi-ai amintit câtă putere e în interiorul meu în zilele în care nu puteam să accept diagnosticul.

Mulțumesc, Codin Maticiuc, pentru implicare la secundă. Mulțumesc, Simina Costea, că m-ai scos din casă”, a mai scris vedeta pe rețelele de socializare, conform fanatik.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: