Redactia.ro
Home » Monden » Cum se simte, în realitate, Irinel Columbeanu. Monica Gabor nici nu mai vrea să audă de el. Prietenul Zoltan Nagy rupe tăcerea și face dezvăluiri dureroase

Cum se simte, în realitate, Irinel Columbeanu. Monica Gabor nici nu mai vrea să audă de el. Prietenul Zoltan Nagy rupe tăcerea și face dezvăluiri dureroase

zoltan irinel

Zoltan Nagy, producătorul de filme pentru adulți, a oferit declarații inedite despre Irinel Columbeanu și a subliniat că omul de afaceri este teribil de supărat în urma unor fotografii care au apărut în spațiul public cu el. Iată detaliile.

Zoltan Nagy, adevărul despre starea de sănătate a lui Irinel. Monica Gabor nu vrea să mai audă nimic de fostul soț

Zoltan Nagy l-a vizitat, în urmă cu mai bine de o săptămână, la azil pe Irinel Columbeanu. El nu a sosit singur la azilul în care omul de afaceri este internat, ci alături de un neurolog și de un psihiatru. Pozele pe care Zoltan Nagy le-a distribuit, făcute pe o bancă din interiorul căminului, nu i-au fost deloc pe plac lui Irinel Columbeanu, care i-a adresat cuvinte dure lui Zoltan.

„A fost în emisiune la Cristi Brancu și m-a acuzat că am venit la el cu psiholog să-i fac reclamă, și că i-am stricat lui imaginea, că am făcut două poze acolo la azil. Eu nu am pozat în camera la azil, eu am făcut poze stând pe bancă cu cei doi medici, poze decente. El s-a supărat pe mine și a zis să nu mai vin pe acolo!”, a povestit producătorul. 

Irinel Columbeanu nu a fost deloc încântat de vizita pe care a primit-o la azil din partea lui Zoltan Nagy. El l-a acuzat pe Zoltan că-și face reclamă pe spatele său și i-a interzis complet să-l mai viziteze. În plus, producătorul de filme porno a dezvăluit că Monica Gabor nu mai vorbește de mult cu cel care i-a fost soț, adolecenta Irina fiind singura care se interesează de soarta tatălui bolnav.

Mai mult decât atât, Zoltan Nagy a dezvăluit că Irinel nu mai are prieteni. În realitate, mai sunt doar două trei persoane discrete care îi întind o mână de ajutor atunci când are nevoie, dar care preferă să stea departe de lumina reflectoarelor.Producătorul de filme pentru adulți dezvăluie că Irinel Columbeanu avea de mai multă vreme probleme de sănătate și dădea semne că ar suferi de un început de Alzheimer, încă de pe timpul în care locuia singur în zona Colentina.

Doar Irina a fost cea care l-a contactat

„Eu l-am văzut! Cu trecerea timpului s-a degradat, era tot mai ramolit, mai obosit, mergea într-o demență! Vorbea aiurea despre femei, că ce sâni, ce fund are aia și aia…Uită! Eu m-am zbătut câteva zile, în iunie-iulie, să-i caut un apartament. Am și găsit ceva la preț bun, că nu vroia să mai stea la Cosmopolis”,  a declarat Zoltan Nagy, conform Click!

Irinel Columbeanu a ajuns la azilul în care tatăl său și-a dus ultimii ani din viață. Este uitat de prieteni și nimeni nu pare să dorească să-i sară în ajutor pentru a putea plăti taxele necesare locuirii în azilul de la Ghermănești.

Irinel nu a fost contactat de fosta soție, așa cum s-a vehiculat. Irina, fiica sa, este cea care-l sună destul de des și care i-a trimis 200 de dolari, un gest mic care l-a impresionat profund pe afacerist.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: