Redactia.ro
Home » Monden » Cum se simte Ion Dichiseanu? Fiica sa a dat vestea fanilor lui: „E sub supraveghere medicală”

Cum se simte Ion Dichiseanu? Fiica sa a dat vestea fanilor lui: „E sub supraveghere medicală”

GALERIE FOTO (3)

Fiica lui Ion Dichiseanu a oferit noi detalii, în exclusivitate pentru Antena Stars, despre starea de sănătate a celebrului ei tată. Ion Dichiseanu este din ce în ce mai bine și se află în continuare sub supravegherea medicilor. 

Fiica sa a dat vestea fanilor lui

Ion Dichiseanu a trecut prin momente dificile, fiind la un pas de moarte, însă acum este din ce în ce mai bine.

Actorul a fost la un pas de moarte, din cauza unor infecții severe, fiind internat de urgență și intubat la Spitalul Floreasca din Capitală. Însă, dez iua numelui acesta a fost externat și s-a putut bucura de prezența familiei.

Ioana Dichiseanu, fiica actorului, a dat mai multe detalii cu privire la starea de sănătate a acestuia, în cadrul unui interviu pentru Star Matinal. Mai mult, tânăra este foarte optimistă și se bucură pentru că lucrurile se îndreaptă spre durmul cel bun.

”Este bine, este sub o supraveghere medicală pentru că este necesară având în vedere episoadele prin care a trecut și totul este spre binele lui”, a spus fiica lui Ion Dichiseanu în cadrul unui interviu pentru  Antena Stars.

Mai mult, Ioana susține că nu își poate imagina viața fără tatăl ei, căci mereu au fost alături unul de celălalt. De aceea, spune Ioana, pentru că au petrecut foarte mult timp împreună, se întâmplă ca acum fiecare să știe ce stare are celălat doar dintr-o privire. Mai mult, fiica actorului a mărturisit că se simte binecuvântată de relația pe care o are cu familia ei.

,,Între mine și tata este o relație specială, de prietenie, suntem câte o jumătate de inimoară, bucățică din el sunt. Dar amândoi sunt pentru mine sfătuitori. Mă consider binecuvântataă de Dumnezeu pentru relația pe care o am cu părinții, mai ales pentru profunzimea relației pe care o am cu tata. De multe ori, chiar dacă nu spun ceva, el înțelege de ce am nevoie și ce simt și e valabil și invers. Asta pentru că petrecem foarte mult timp unul lângă celălalt, ne bucurăm de momentele frumoase împreună. Timpul trece foarte repede atunci când ești lângă oamenii pe care îi iubești”, a mai adăugat Ioana Dichiseanu la Star Matinal.

Ioana Dichiseanu, despre relația cu Adi Artene

Ioana Dichiseanu a fost căsătorită cu grecul Ilias Makos, de care a divorțat în anul 2014, după șase  ani de căsnicie. Vedeta și-a început atunci relația cu jurnalistul Adrian Artene, alături de care are doi copii.  Vedeta a povestit cum a fost momentul reîntâlnirii dintre ea și bărbatul care acum îi este soț și cât de repede a trecut peste despărțirea de primul soț.

La câteva zile de la divorțul meu, m-am întâlnit cu Adrian. Am tot vorbit la telefon și ne-am întâlnit. Adrian este foarte sensibil și are niște ochi foarte frumoși. Vorbim foarte multe, filozofie, anatomie. Părinții lui m-au primit cu foarte multă dragoste. Mama și tata sunt fericiți că mă văd pe mine fericită. Adrian este un om minunat din toate punctele de vedere. E prea perfect ca să îl compar cu cineva. În plus, eu nu am avut mulți bărbați, doar fostul soț și fostul de dinainte. Eu nu mi-am imaginat că pot să iubest atât de mult un om, este incredibil. Eu deja stau la Adrian, m-am mutat la el. De Sărbători am fost împreună. Mama lui Adrian Artene, soacra mea, face niște cozonaci extraordinari”, a mărturisit Ioana Dichiseanu la ”Teo Show”, în urmă cu ceva timp.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: