Redactia.ro
Home » Știri » Cum se simte Mihai Albu după ce a fost diagnosticat cu o boală nemiloasă. Noi detalii ies la iveală

Cum se simte Mihai Albu după ce a fost diagnosticat cu o boală nemiloasă. Noi detalii ies la iveală

Cum se simte Mihai Albu după ce a fost diagnosticat cu o boală nemiloasă. Sursă foto: Social Media

Mihai Albu, celebrul designer român, în vârstă de 61 de ani, a trecut recent printr-o perioadă extrem de dificilă după ce a fost diagnosticat cu cancer. În cadrul unui interviu, Mihai Albu a vorbit deschis despre starea sa de sănătate actuală, despre operația complicată prin care a trecut și despre sprijinul crucial pe care l-a primit în această perioadă.

Cum se simte Mihai Albu după operația prin care a trecut

Diagnosticul de cancer a venit ca un șoc pentru Mihai Albu, mai ales că, până de curând, analizele periodice pe care le efectua nu indicau nicio problemă gravă de sănătate. Totuși, în urma unor investigații mai detaliate, s-a descoperit boala într-un stadiu incipient, ceea ce a permis intervenția promptă și tratamentul adecvat.

„Sunt din ce în ce mai bine de la zi la zi! Am trecut hopul cel mare, acum mă simt mai bine, am revenit la atelier. Eu întotdeauna mi-am făcut analizele periodice, dar de obicei au ieșit bine, însă acum s-a descoperit treaba asta, zic eu că din timp. A urmat un anumit protocol, toate analizele, operația… O boală depistată la timp îți poate salva viața”, a spus Mihai Albu potrivit Spynews.

După operația complicată, Mihai Albu a început un proces de recuperare care, din fericire, a decurs bine. Designerul a reușit să se întoarcă în atelierul său de pantofi, unde își continuă munca cu aceeași pasiune și dedicație ca întotdeauna.

„Nu țin o dietă specială, mai ales că totul decurge bine până în acest moment. Am întrebat și eu dacă trebuie să iau o vitamină, dar totul e normal, nu trebuie să fac nimic. N-am nicio restricție, absolut nimic”, a adăugat acesta.

Cine i-a fost alături în această perioadă dificilă

Un rol esențial în perioada de recuperare a lui Mihai Albu l-a avut iubita sa, Elena Nechifor. Ea, fiind medic, a fost alături de el în fiecare moment, oferindu-i nu doar sprijin emoțional, ci și explicându-i detalii medicale complicate și ajutându-l să înțeleagă mai bine tratamentul prin care trecea.

„Pe mine m-a ajutat partenera de viață, care a fost lângă mine, mi-a explicat totul. Ea este medic și știe să descifreze totul, să explice. A fost foarte importantă, nici nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi întâmplat dacă nu o aveam lângă mine. Mi-a fost greu să accept că am așa o boală. Sprijinul ei a fost enorm. Nu știu ce m-aș fi făcut dacă eram singur”, a precizat designerul.

 Mihai Albu nu și-a abandonat pasiunea pentru design

Revenirea la atelierul său a fost un pas important în procesul de recuperare, oferindu-i nu doar o distragere necesară, dar și o sursă de motivație și bucurie. Munca sa continuă să fie apreciată, iar el se bucură să fie înconjurat de echipa sa, care l-a susținut necondiționat în această perioadă.

Privind spre viitor, Mihai Albu rămâne optimist și determinat să se bucure de viață și să continue să creeze. El plănuiește să își extindă colecțiile de pantofi și să colaboreze cu alți designeri și artiști pentru a aduce noi perspective în munca sa.

Povestea lui Mihai Albu este una de curaj. Diagnosticat cu cancer, el a trecut printr-o perioadă dificilă, dar a reușit să depășească obstacolele datorită sprijinului iubitei sale și a unei echipe dedicate. Cu o atitudine pozitivă și determinare , Mihai Albu ne arată că, indiferent de provocările întâlnite, viața poate fi trăită din plin, cu pasiune și optimism.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: