Redactia.ro
Home » Monden » Cum se vede din satelit, fosta vilă a lui Irinel Columbeanu, distrusă de incendiu. Imagini dezolante

Cum se vede din satelit, fosta vilă a lui Irinel Columbeanu, distrusă de incendiu. Imagini dezolante

Vila lui Irinel Columbeanu

Fosta vilă din Izvorani, a lui Irinel Columbeanu, este făcută scrum, în urma incendiului din luna octombrie, a anului trecut.  Din satelit se pot vedea imagini dezolante cu fosta locuință a fostului milionar, cândva caracterizată de lux și opulență.

Cum se vede din satelit, fosta vilă a lui Irinel Columbeanu, distrusă de incendiu. Imagini dezolante

Vila pe care o vedeți în imaginea de mai sus, nu mai există. Anul trecut, un incendiu devastator a mistuit-o în totalitate. Din ea au mai rămas  doar câțiva pereți exetriori, înegriți de fum, iar în piscină se află acum o pată neagră. Mai exact, acolo este prăbușit întreg acoperișul. Tot acest peisaj este vizibil și din satelit, iar din înaltul cerului totul se vede făcut scrum.

Este bizar cum a izbucnit incendiul, mai ales că vila nu mai era locuită. Însă, avea un nou proprietar, al cărui identitate Columbeanu nu a dezvăluit-o, iar acesta a scos-o la vânzare. Nu a mai apucat să o vândă așadar, dar cert este că pagubele produse de incendiul puternic se ridică la patru milioane de euro, potrivit wowbiz.ro.

Vila Columbeanu satelit
Casa lui Columbeanu văzută din satelit[Sursa foto: Imagine: Google Earth]

Focul nu s-a extins deloc în afara imobilului, mai exact în proprietățile vecine, precum Centrul de Recreere al MAI. De altfel, nu a fost afectată nici vegetația de pe malul lacului Snagov. Specialiștii mai spus că există posibilitatea ca vila să fi ars din cauza unei explozii și nu din cauza unui incendiu. În urma investigațiilor s-a aflat că, într-adevăr, focul a izbucnit din interiorul casei. Pompierii au spus că parterul a ars primul, iar mai apoi focul s-a extins către acoperiș. Anchetatorii mai iau în calcul și varianta unei mâini criminale.

Casa lui Columbeanu, satelti
Casa lui Columbeanu, văzută din satelit, în 2007

Irinel Columbeanu crede că vila a fost ținta unui furt deghizat

Astfel crede fostul milionar care mai este de părere că vinovatul a dat foc vilei pentru a-și șterge urmele.

„A fost un furt deghizat. Cred ca au luat fresca pe care o știi. Nu s-a găsit nicio urma din frescă…Erau trei și toate trei puteau fi luate. Una dintre ele a fost și luată, când era și Monica, pentru un eveniment, și apoi a fost pusă la loc. Grație tehnicii lui Bălașa toate trei frescele puteau fi mutate.”a explicat Irinel Columbeanu la Prima TV.

 

Irinel Columbeanu vilă
Ruina vilei, după incendiu

 

Irinel Columbeanu vila
Așa arăta odinioară vila lui Irinel Columbeanu
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: