Redactia.ro
Home » Monden » Irinel Columbeanu a primit un cadou din partea fiicei sale. Fostul afacerist este extrem de mândru de Irinuca

Irinel Columbeanu a primit un cadou din partea fiicei sale. Fostul afacerist este extrem de mândru de Irinuca

GALERIE FOTO (2) Irinel Columbeanu a primit un cadou din partea fiicei sale

Irinel Columbeanu a primit un cadou din partea fiicei sale. Fostul afacerist și-a trimis fiica în America, pentru a locui alături de mama sa, Monica Gabor. Peste câteva zile va avea loc Paștele, motiv pentru care Irinuca i-a trimis un cadou minunat tatălui său. Care a fost reacția lui Irinel Columbeanu?

Irinel Columbeanu a primit un cadou din partea fiicei sale. Fostul afacerist este extrem de mândru de Irinuca

Irinel Columbeanu a primit un cadou din partea fiicei sale. În urmă cu mai bine de doi ani, Irinel Columbeanu și-a trimis fiica în America, la mama sa. Fostul afacerist a rămas fără bani și a preferat ca Irinuca să trăiască într-o altă țară. Cu toate astea, se pare că tânăra nu și-a uitat tatăl. Pentru că se apropie Paștele, Irinuca i-a trimis un cadou minunat acestuia. Fiica Monicăi Gabor i-a trimis o scrisoare scrisă de mână și un cadou, cu ocazia Sfintelor sărbători de Paște. Mândru de fiica sa, Irinel Columbeanu a publicat o imagine cu darul primit. Pe bilet este scris un mesaj scurt, dar emoționant. „Pentru tati, de la Irina! Te iubesc”, este mesajul care apare pe scrisoarea primită de Irinel Columbeanu de la fiica sa.

Cadoul primit de la Irinuca
Irinuca si Irinel Columbeanu

Fostul milionar nu și-a mai văzut fiica de aproape doi ani. După ce și-a dat seama că nu îi mai poate plăti studiile și are grave probleme financiare, fostul soț al Monicăi a luat hotărârea grea de a-și trimite fiica departe de România. „Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos. Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară.Am constatat că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi. Ea acolo trebuie să învețe să se adapteze acestei noi lumi”, a spus vedeta în cadrul unei emisiuni TV.

Cum și-a pierdut Irinel Columbeanu averea

Irinel Columbeanu, odată unul dintre cei mai bogați afaceriști din țară, a pierdut toată averea într-un timp foarte scurt. Instituțiile publice ale statului i-au pus sechestru pe întreaga avere, iar acum Irinel este falimentat. În prezent, fostul afaceristul locuiește într-un apartament cu două camere dintr-un centru rezidențial din București și conduce o mașină la mâna a doua.
Averea lui Irinel era estimată la 60 milioane de euro în 2006, 150 de milioane de euro în 2007, 40 de milioane de euro în 2008 și 7 milioane de uri în 2009.

În perioada sa de glorie, afaceristul conducea noul model de Rolls Ryce Phantonm EWB, personalizat cu becuri în forma de stele pe tavan, perdele electrice, dar și un Bentley de 220.000 de euro.„Banii poate ca au fost mai putini, poate ca au fost mai multi. Nu stiu cum procedati sa faceti asemenea evaluari, probabil va luati dupa alti colegi din presa, dar va previn ca s-ar putea sa gresiti in ceea ce priveste sumele. Eu zic ca daca este 100, 150 sau 200 sau orice alta cifra de ordinul milioanelor, este oricum mult. Banii se pot pierde foarte usor. (…) Probabil ca pierderile la care va referiti si pe care doriti sa le lamuresc, se refera la cele de ordin financiar, din afaceri„, a declarat Irinel Columbeanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: