Redactia.ro
Home » Monden » Cum și-a câștigat Carmen Șerban banii în pandemie? Artista s-a apucat de video dedicații

Cum și-a câștigat Carmen Șerban banii în pandemie? Artista s-a apucat de video dedicații

Cum și-a câștigat Carmen Șerban banii în pandemie? Artista s-a apucat de video dedicații

Carmen Șerban s-a reinventat în încă de la începutul pandemiei de coronavirus, câștigându-și banii în alt mod față de cel în care o făcea până acum.

Cum și-a câștigat Carmen Șerban banii în pandemie

Carmen Șerban este o fire inventivă care știe să se descurce în orice situație. Având în vedere contextul măsurilor impuse de pandemiei, artiștii nu mai pot susține concerte sau spectacole și nici să participe la evenimente cu fast, astfel că celebra cântăreață a trebuit să se reinventeze.

Cântăreața și-a schimbat strategia și a luat o decizie radicală pentru a-și rotunji câștigurile în timpul pandemiei. Artista s-a apucat de video dedicații și îi merge deja foarte bine, având public chiar și de peste hotare, iar sumele sunt chiar satisfăcătoare.

Într-un interviu pentru un post de televiziune, Carmen Șerban a mărturisit că face videodedicații chiar de la ea de acasă, de pe laptop. Acestea sunt personalizate și se pliază perfect pe orice cerință a oamenilor.

”Aici muncesc, fac video dedicațiile personalizate. Toată lumea știe că noi, artiștii, am fost puternic loviți de pandemia asta și am rezistat eroic un an de zile. Nu ne-am plâns și nu ne plângem, dar tot îl rugam pe bunul Dumnezeu să-mi dea și mie o idee să fac un ban”, a spus Carmen Șerban.

Mai mult, Carmen Șerban a mărturisit că inițial nu și-a dat seama de faptul că dacă făcea videodedicații pe gratis ieșea în pierdere din punct de vedere financiar, dar și al timpului, deoarece necesită multe lucruri, cum ar fi compunerea versurilor.

”Sunt oameni care mă sună să le fac dedicații pentru cei dragi și am făcut câteva gratis, la început, și mi-am dat seama că petrec foarte mult timp scriind textul pe care-l vorbesc, apoi compunând versurile personalizate. Mi-am dat seama că sunt pe pierdere cu banii și timpul”, a continuat ea.

Câți bani cere Carmen Șerban pentru dedicații

Carmen Șerban a dezvăluit că a început să ia bani pe video dedicații după ce un client i-a spus că-i va trimite bani din Anglia pentru acestea. Cei doi stabiliseră un preț și vedeta ia în jur de 50 de euro, 50 de lire sau 250 de lei pentru una.

”M-a sunat un sportiv din Anglia și de la el a pornit totul. Mi-a zis că vrea o video dedicație pentru iubita lui și că mă plătește. De acolo a plecat click-ul. Am stabilit un preț, de 50 de euro sau 50 de lire sau 250 de lei pentru o videodedicație. Oamenii se regăsesc, unii îmi spun poveștile vieții lor. (…) Nu iau bani mulți. Tai factură, încasez doar oficial, nu iau bani la negru”, a mai spus vedeta.

De asemenea, se patre că artista are planuri mari. După aproape 50 de ani petrecuți în România, vedeta a mărturisit că plănuiește să se mute la Londra. Motivul este că s-a simțit un om respectat în Anglia și a primit rezidență permanentă acolo.

”Vreau să văd dacă mă obișnuiesc la Londra. Timișoara este orașul în care m-am născut, iar după îmi plac Bucureștiul și Londra. Londra e cea mai scumpă capitală din Europa, dar am o proprietate pe care o să o vând în Pipera și dacă mai este nevoie voi face un credit. Dacă stau jumătate de an, un an și văd că nu mă adaptez (n.r mă voi întoarce). Decizia este să rămân acolo, dar există și posibilitatea să nu mă adaptez. Am prieteni acolo cu care vorbesc. Eu am primit rezidență permanentă în Anglia. M-am simțit un om respectat acolo”, a declarat aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: