Redactia.ro
Home » Monden » Cum și-a cunoscut iubita Laurențiu Reghecampf. Antrenorul a vorbit deschis pentru prima dată de noua sa relație

Cum și-a cunoscut iubita Laurențiu Reghecampf. Antrenorul a vorbit deschis pentru prima dată de noua sa relație

Invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, ,,Acasă la Măruță”, Laurențiu Reghecampf a povestit cum a cunoscut-o pe actuala iubităm, femeia care urmează să-l facă din nou tată de băiat pe antrenorul de la Craiova.

Laurențiu Reghecampf a vorbit deschis pentru prima dată despre începuturile noii sale relații. Antrenorul de la Craiova a povestit ce simte pentru noua sa iubită. Totodată, se consideră un bărbat fericit.

Cum și-a cunoscut iubita Laurențiu Reghecampf

Reghecampf a mărturisit că și-a cunoscut iubita la un eveniment. Spune că doar a observat-o, însă nu a încercat să ia legătura cu ea.

„Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După am luat legătura și am încercat să o cunosc cu adevărat. Pe Corina am cunoscut-o cu aproape doi ani în urmă, sau un an și opt luni.”, a menționat Laurențiu Reghecampf în cadrul podcast-ului ,,Acasă la Măruță”.

Reghecampf a mai spus că nu consideră important și nu crede că interesează pe nimeni exact modul cum ai cunoscut o persoană. Antrenorul susține că cel mai important este ce simți pentru persoana respectivă.

,,Nu cred că este important și nu cred că interesează pe nimeni cum ai cunoscut pe cineva. Important este ce simți pentru persoana respectivă și ce se va întâmpla de acum încolo“, a mai spus Laurențiu Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf se declară foarte fericit: ,,Mi-aș fi dorit ca și Anamaria să aibă parte de același lucru“

Mai mult, Laurențiu Reghecampf se declară a fi foarte fericit în prezent. Antrenorul a spus că își iubește actuala iubită, mai ales că se bucură că urmează să aibă un băiat cu aceasta.

Antrenorul de la Craiova a făcut o scurtă referire și la Anamaria Prodan, impresara cu care se află acum în plin divorț. Reghe a mărturisit că și-ar fi dorit ca și Anamaria Prodan să fie la fel de fericită.

,,Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Simt că lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă. Mi-aș fi dorit ca și Anamaria să aibă parte de același lucru“ , a mai spus Laurențiu Reghecampf, la podcast-ul lui Cătălin Măruță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: