Redactia.ro
Home » Monden » Cum și-a descoperit Chef Hadad de la Masterchef pasiunea pentru arta culinară. Unde a profesat prima dată ca bucătar 

Cum și-a descoperit Chef Hadad de la Masterchef pasiunea pentru arta culinară. Unde a profesat prima dată ca bucătar 

Juratul a povestit cum și-a început pasiunea în bucătărie, cine l-a îndrumat pe acest drum profesional, dar și detalii despre cum această pasiune l-a dezvoltat și i-a oferit satisfacție în viață.

Cum sunt noii concurenți de la Masterchef

În cadrul unui interviu acordat celor de la „Viva”, Chef Hadad a discutat despre noi concurenți de la concursul Masterchef:

„Reporter: Sunt mai bine pregătiți concurenții decât cei din sezoanele trecute? Ați avut parte de surprize? Vă întreb, de fapt, dacă v-a impresionat în mod special un concurent care nu este de profesie bucătar.

Concurenții de la MasterChef fac asta din pasiune. Sunt plini de viață și de talent! E foarte greu să alegi preparate care s-au diferențiat când ai în față oameni ce își pun și sufletul în farfurie și dau tot ce au ei mai bun. Dar dacă ar fi să aleg ceva, cred că preparatul cu miel și gutuie m-a impresionat, în care m-am regăsit și care mi-a adus aminte de copilărie”, a spus juratul.

Chef Hadad: „Sunt un om foarte exigent și perfecționist”

Ulterior a fost întrebat despre cum vede el jurații emisiunii și care dintre ei ar fi cel mai dur. Acesta a precizat și ce apreciază cel mai mult la un bucătar: 

Reporter: Care dintre cei trei jurați este cel mai dur? Sau rolurile alternează? Care este greșeala în bucătărie peste care nu puteți trece? Și ce apreciați cel mai mult la un bucătar?

Sunt un om foarte exigent și perfecționist, vreau ca totul să fie perfect, până la ultimul detaliu. De aceea, recunosc că sunt dur, poate puțin mai mult decât ceilalți doi colegi de juriu.

Aș vrea să rămânem puțin în sfera asta și să ne povestiți cum a început pasiunea dvs. pentru domeniul culinar. Știu că v-ați născut în Ierusalim și proveniți dintr-o familie cu tradiție în gastronomie. Care sunt cele mai frumoase amintiri din copilărie?

Pasiunea am moștenit-o de la părinți, amândoi gătind extraordinar. Însă tata a fost, de fapt, cel care mi-a trasat această traiectorie, iar noi nu ieșeam din cuvântul lui. Motivat și îndrumat de el, dar simțind și eu chemarea acestei meserii, am avut noroc să ajung într-un context favorabil pentru a învăța gastronomia la cel mai înalt nivel.”

Unde a profesat prima dată ca bucătar chef Hadad 

Chef Hadad povestit unde a profesat prima dată în bucătărie dar și cum l-a format armata:

Reporter: Tatăl dvs., care a fost bucătar pe un vas de croazieră, a fost cel care v-a orientat spre acest domeniu, în adolescență, și astfel ați ajuns la Școala de Bucătari din Haifa. La 19 ani erați deja absolvent, însă a urmat armata… de trei ani! Cum a fost acea perioadă pentru dvs.? În ce fel v-a modelat stagiul militar?

În adolescență, tata m-a trimis la Școala de Bucătari din Haifa. În momentul împlinirii vârstei de 19 ani, m-am înrolat în armată, pentru o perioadă de trei ani, urmând ca apoi să mă angajez ca ajutor de bucătar. Armata ajută în formarea disciplinei, pentru un bărbat cred că este esențială. Să zboare, să prindă curaj, autonomie, încredere, să se descurce în orice situație.”

Chef Hadad: „Bucătăria e cea mai mare pasiune și cea care îmi oferă cele mai mari satisfacții”

Acesta a mărturisit mai apoi că cele mai mari satisfacții le are atunci când este în bucătărie deoarece este cea mai mare pasiune al lui. Acesta a discutat și despre relaxarea pe care o aduce sportul în viața lui:

„Reporter: Ce alte pasiuni mai aveți în afară de cea din care ați făcut o profesie? Vă place sportul sau poate călătoriile? Când ați fost ultima oară într-o vacanță?

Bucătăria este cea mai mare pasiune și cea care îmi oferă cele mai mari satisfacții. Dar încerc să îmi fac timp de cel puțin două ori pe săptămână și pentru sport. Merg la sală de fiecare dată când am ocazia, lucru ce mă relaxează și îmi dă foarte multă energie.”

Ce planuri de viitor are chef Hadad 

În încheiere, chef Hadad a spus că își dorește foarte mult ca omenirea să poată depăși momentele cauzate de pandemie și că dorește să-și ducă toate planurile de business la următorul nivel:

„Reporter: Ce planuri aveți pentru 2022? Care este cea mai mare dorință a lui Joseph Hadad în momentul de față?

Sper ca în anul 2022 să reușim toți să depășim aceste momente mai puțin reușite cauzate de pandemie. Doresc să îmi duc la capăt planurile de business legate de restaurante, unele dintre ele fiind puse pe hold, să păstrez o legătură mult mai strânsă cu cei dragi, fie ei familie sau prieteni, pentru că, din păcate, vrând, nevrând, ne-am distanțat involuntar unii de alții.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: