Redactia.ro
Home » Monden » Cum și-a făcut apariția fiica Madonnei pe covorul roșu. Mulți au rămas dezgustați. FOTO

Cum și-a făcut apariția fiica Madonnei pe covorul roșu. Mulți au rămas dezgustați. FOTO

GALERIE FOTO (3)

Așchia nu sare departe de trunchi! Asta putem spune despre fiica Madonnei, care a reușit să șocheze pe toată lumea, chiar în văzul lumii bune, pe covorul roșu de la New York, acolo unde s-a ținut Gala Met 2021.

Se pare că fiica cea mare a Madonnei, Lourdes, plănuiește să-i calce pe urme celebrei sale mame! Lola, așa cum e alintată de toată lumea, tânăra este la fel de dezinvoltă precum Madonna.

Cum și-a făcut apariția fiica Madonnei pe covorul roșu

Asta a demonstrat și prin apariția pe la Gala Met 2021. Fiica Madonnei a pășit pe covorul roșu într-o rochie fucsia, care poartă semnătura Moschino. Ținuta și-a accesorizat-o cu o poșetă roz și un cercel cu mai multe pietricele roz în buric.

Lola a optat pentru un machiaj extrem de intens, cu nuanțe de negru și maro pentru ochi și luciu roz pe buze. Tema galei Met de anul acesta a fost evoluția modei în America.

Însă fiica Madonnei a surprins pe toți cei de pe covorul roșu cu decizia de a nu se epila la subraț pentru eveniment.

Lola a fost invitată la celebra gală după ce a apărut pe coperta ediției de septembrie a revistei  Vogue, intitulată „Generația America: Modelele care schimbă industria”.

Madonna, mândră de fiica ei Lola

Și chiar dacă nu este prima dată când șochează pe toată lumea cu părul de la subraț, Madonna este mândră de Lola. Însă artista recunoaște și că social media o „infectează” și pe fiica ei.

„Este incredibil de talentată. Sunt verde de invidie când văd cât de incredibilă este în tot ceea ce face. Este o dansatoare incredibilă, o actriță grozavă, cântă la pian, este mult mai bună decât mine la capitolul talent. Dar nu are aceeași voință și determinare”.

„Și, din nou, social media o infectează și o face să se simtă de parcă merită ceea ce primește doar pentru că este fiica mea. Încerc să-i ofer exemple de alți copii proveniți din familii celebre cum este Zoe Kravitz, spre exemplu. A trebuit să depășească stadiul de „fiica lui cutare” și a fost, în cele din urmă, apreciată și luată în serios pentru munca ei.

Dar are Lourdes aceeași ambiție ca a mea? Nu. Dar are o mamă, eu nu am avut asta. A crescut cu bani, eu nu. Așadar, totul va fi diferit. Dar ce pot face? Nu pot să mă fixez pe asta. Trebuie să fac tot ce-mi stă mie în putință pentru copiii mei”, a mai declarat Madonna, în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: