Redactia.ro
Home » Știri » Cum şi-a găsit sfârşitul socrul viceprimarului din Huşi. Tragedia s-a petrecut când se juca cu câinele

Cum şi-a găsit sfârşitul socrul viceprimarului din Huşi. Tragedia s-a petrecut când se juca cu câinele

GALERIE FOTO (3) lumanare doliu

O tragedie a avut loc în familia viceprimarului din Huşi. Socrul său de 75 de ani a murit după ce a căzut în piscina din curtea locuinţei şi s-a înecat, în timp ce se juca cu câinele famiiei.

Socrii lui Ioan Valeriu Ciupilan, viceprimarul municipiului Huşi, se mutaseră în perioada sezonului rece acasă la viceprimar.

A alunecat în piscină

Viceprimarul și soția sa au plecat de acasă. Socrul său a rămas să aibă grijă de casă. La un moment dat, atunci când se juca cu câinele familiei, a remarcat o jucărie a câinelui în piscină.

El s-a aplecat să ia jucăria, dar a alunecat și a căzut în piscină. Cea care a alertat autoritățile a fost soția sa. La fața locului s-au deplasat echipajele SMURD și ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

Timp de zeci de minute, medicii au încercat să îl resusciteze pe bărbatul de 75 de ani.

Ce a anunţat ISU

Medicii au încercat zeci de minute să îl resusciteze pe bărbatul în vârstă de 75 de ani.

„După efectuarea protocolului de resuscitare, corpul victimei nu a răspuns manevrelor efectuate, personalul ambulanței SAJ Vaslui fiind nevoit să declare decesul bărbatului. Reprezentanții instituțiilor abilitate vor efectua cercetări pentru a afla care au fost circumstanțele și cauza decesului”, au transmis reprezentanții ISU Vaslui.

Doliu în PNL

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a murit vineri dimineață, la vârsta de doar 46 de ani. El era internat la un spital din București.

El a fost dus de urgenţă la Insititutul CC Iliescu. Informaţii iniţiale indicau că era internat la spitalul Spitalul ”Marius Nasta” din Bucureşti. Cătălin Toma a decedat pe patul de spital, la vârsta de 46 de ani.

Cătălin Toma a fost preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea, din partea PNL din anul 2020, el fiind cel care l-a învins pe social democratul Marian Oprişan.

”Sunt profund întristat de vestea trecerii la cele veșnice a colegului nostru, Cătălin Toma, președintele CJ Vrancea. Cătălin era unul dintre politicienii tineri ai partidului, plini de energie, de curaj, de bunăvoință.

Cătălin și-a dedicat fiecare moment gândindu-se la binele celor din jur, la familia sa, la comunitatea pe care o administra. Plecarea lui prematură lasă în inimile noastre, ale tuturor, o rană adâncă.

Transmit condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să îl odihnească în pace!” – a transmis președintele PNL, Nicolae Ciucă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: