Redactia.ro
Home » Știri » Cum și-a găsit sfârșitul un elev de doar 16 ani, din Sălaj, chiar în curtea școlii, în pauză? Un profesor a văzut tragicul moment: „A făcut doi paşi, după care a căzut pe spate, ca secerat” 

Cum și-a găsit sfârșitul un elev de doar 16 ani, din Sălaj, chiar în curtea școlii, în pauză? Un profesor a văzut tragicul moment: „A făcut doi paşi, după care a căzut pe spate, ca secerat” 

Cum și-a găsit sfârșitul un elev de doar 16 ani, chiar în curtea școlii, în pauză? Un profesor a văzut tragicul moment. Iată ce a mărturisit!

Cum și-a găsit sfârșitul un elev de doar 16 ani, din Sălaj, chiar în curtea școlii, în pauză

Pe data de 13 octombrie, un incident tragic a avut loc în curtea școlii Profesionale Sâg, când elevul Rad Sebastian Antonio, în vârstă de 16 ani, a suferit un episod de leșin. Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 13:00 și a fost marcat de o reacție imediată din partea comunității școlare.

Rad Sebastian Antonio, un elev din clasa a XI-a, a căzut brusc în curtea școlii. Un profesor prezent în apropiere a intervenit rapid, oferindu-i primul ajutor adolescentului. În același timp, un alt cadru didactic a sunat de urgență la numărul 112, solicitând asistență medicală imediată. La fața locului a sosit în grabă un echipaj SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale de urgență. Cu toate acestea, cu toate eforturile depuse de personalul medical, tragerea povestei a fost una nefericită, iar tânărul a pierdut lupta pentru viață. Informația tragică a fost confirmată de Sportul Sălăjean.

Un profesor a văzut tragicul moment: „A făcut doi paşi, după care a căzut pe spate, ca secerat”

Profesorul de biologie, Florin Țârle, se afla în serviciu vineri, în momentul în care a avut loc regretabilul incident și a văzut întregul moment:

„Trecuseră câteva minute, de când a sunat clopoţelul. Tony era lângă scări, probabil voia să intre în şcoală. A făcut doi paşi şi a căzut pe spate, ca şi secerat. A căzut chiar pe un grup de elevi. Iniţial, am crezut că ar fi făcut o criză de epilepsie. L-am pus rapid în siguranţă şi am văzut că parcă era din plastilină. Mi-am dat seama că e grav. Am început rapid manevrele de resuscitare şi a început să dea semne de revenire. Chiar mi-a zâmbit la un moment dat. S-au continuat manevrele, atât colegul meu – Marius Palce, cât şi unul dintre poliţiştii ajunşi la faţa locului. Însă, mi-am dat seama că îl pierdem. M-a marcat mult această tragedie… Tony era cel mai voinic elev din şcoală”, a spus profesorul Florin Ţîrle, pentru ziarul Ştirile din Sălaj, potrivit Libertatea.

Echipajul medical care a ajuns la locul incidentului a început imediat manevrele de resuscitare. Tânărul a fost preluat de ambulanța SMURD și transportat la secția UPU SMURD din cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău. Potrivit informațiilor furnizate de presa locală, în localitatea Ban, ambulanța s-a întâlnit cu o ambulanță de terapie intensivă mobilă (TIM) de la Zalău, iar medicul de urgență de pe ambulanța TIM a continuat manevrele de resuscitare, dar din păcate, toate eforturile au fost zadarnice.

Conducerea școlii a transmis un mesaj profund emoționant cu privire la tragicul eveniment, exprimând durerea lor față de pierderea neașteptată a tânărului Rad Sebastian Antonio, elev în clasa a XI-a, la nivel profesional. Acesta a fost descris ca fiind un elev respectuos, un coleg minunat și un suflet cald și blând, iar dispariția sa lasă în urmă o durere imensă și un gol profund în inimile celor care l-au cunoscut.

Potrivit presei locale, tragedia a lovit pentru a doua oară viața lui Antonio, care și-a pierdut mama cu aproape 10 ani în urmă, într-un mod dramatic. În timp ce mergeau pe jos spre casă, în satul Fizeș, cei doi au ajuns la capătul unei păduri, iar mama lui s-a simțit rău, a căzut la pământ și a decedat sub ochii lui. Poliția a intervenit în acest caz și acum continuă investigațiile pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a avut loc acest tragic eveniment. Cadavrul tânărului a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Sălaj în vederea efectuării unei expertize medico-legale.

„La data de 13 octombrie, polițiștii din cadrul Secției Nr. 6 Poliției Rurală Crasna – Postul de Poliție Sâg au fost sesizați în urma unui apel 112, cu privire la faptul că, în incinta unei unități de învățământ din localitatea Sâg, unui elev i s-a făcut rău și a leșinat. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și un echipaj SMURD. Din primele cercetări a reieșit că, în timpul pauzei dintre orele de curs, în curtea unității de învățământ, unui elev, în vârstă de 16 ani, din localitatea sălăjeană Fizeș, i s-ar fi făcut rău și ar fi căzut la sol, ajungând în stare de inconștiență. Minorul a fost preluat de echipajul medical, cu semne vitale, însă, în drum spre spital, acesta a decedat”, a spus Diana Bonţe, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Sălaj, pentru Ştirile din Sălaj.

Sursa foto: Facebook

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: