Redactia.ro
Home » Știri » Cum și-a încheiat Mircea Badea media la Biologie chiar înainte de Bacalaureat: „Eu nu fusesem niciodată…”

Cum și-a încheiat Mircea Badea media la Biologie chiar înainte de Bacalaureat: „Eu nu fusesem niciodată…”

mircea badea

Iată cum și-a încheiat Mircea Badea media la Biologie chiar înainte de Bacalaureat!

Cum și-a încheiat Mircea Badea media la Biologie chiar înainte de Bacalaureat

Mircea Badea, cunoscutul prezentator de la Antena 3, a dezvăluit recent o poveste amuzantă despre cum și-a încheiat media la Biologie în clasa a XII-a, chiar înainte de examenul de Bacalaureat. Această întâmplare a fost relatată în cadrul emisiunii „În fața națiunii”, moderată de Radu Tudor, și a stârnit multe zâmbete în rândul telespectatorilor. Iată detaliile!

Mircea Badea: „Eu nu fusesem niciodată…”

În timpul discuției despre ce căutau românii pe motoarele de căutare, Radu Tudor a menționat mediile din învățământ, moment în care Mircea Badea a făcut o dezvăluire incredibilă despre cum și-a încheiat media la Biologie în ultimul an de liceu. Ceea ce face această poveste cu adevărat amuzantă este faptul că Mircea Badea nu a fost niciodată prezent la orele de Biologie, iar cum a reușit să obțină media pentru această materie este pur și simplu remarcabil.

În timp ce ceilalți colegi participau la orele de Biologie, Mircea Badea a ales să se distreze jucând baschet pe teren. Însă, la un moment dat, unul dintre colegi l-a strigat pe geam și i-a transmis că media sa la Biologie nu va fi încheiată dacă nu vine imediat la ora respectivă. Această veste l-a panicat pe prezentator, deoarece rămânea cu riscul de a nu-și încheia media la această materie cu doar câteva zile înainte de examenul de Bacalaureat.

Din acel moment, Mircea Badea s-a grăbit în sala de clasă, sperând să poată face ceva pentru a-și asigura media. Acolo, a avut parte de o răsturnare de situație neașteptată. După ce a bătut la ușa sălii de clasă, profesorul l-a lăsat să intre, iar el și-a cerut scuze pentru întârziere, chiar dacă mai erau doar câteva minute până când ora se termina.

Cu toate acestea, cadrul didactic nu-l cunoștea pe Mircea Badea și l-a întrebat care este numele său. După ce s-a prezentat, i s-a spus să părăsească sala. În ciuda circumstanțelor, Mircea Badea a obținut nota 5 la Biologie, pur și simplu pentru că s-a prezentat la oră. Acest lucru a fost suficient pentru a-și încheia media la această materie, și astfel, a reușit să evite o situație complicată chiar înainte de Bacalaureat:

„Eu vă spun cum mi s-a încheiat mie media la biologie. Eram în clasa a 12-a la Liceul de Informatică din București. La biologie eu nu fusesem niciodată, jucam baschet în curte. În mod normal jucam baschet în curte, că ce să faci…

Și la un moment dat strigă cineva pe geam: ‘Băăă, vino că nu îți încheie media la biologie’. ‘Ce nu îmi încheie? La biologie? Dumnezeule’… Am bătut la ușă mi-a zis ‘intră’ și erau zece în clasă, restul erau la baschet.

Și eu zic: “Bună ziua, iertați-mă, am întârziat.’ Trei minute mai avea ora. Zice: ‘Cum te cheamă?’. Că nu mă cunoștea, vă dați seama. Zic: ‘Badea’. ‘Ok, ieși afară’. Și mi-a pus 5 pentru că m-am prezentat. Biologia era așa… la opționale”, a povestit prezentatorul la Antena 3 CNN.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: